NOI

DĂM PUTERE IMM-URILOR ÎN COMUNICARE. OFERIM JURNALIȘTILOR INFORMAȚII CU VALOARE DESPRE LUMEA AFACERILOR.
DEZVOLTĂM COMUNITĂȚI BAZATE PE EDUCAȚIE ȘI VALORI COMUNE.

credem în...

2Value, platforma care creează sinergie între companii și jurnaliști oferindu-le în mod automat ingredientele succesului.

Ne propunem astfel să TRANSFORMĂM COMUNICAREA LA NIVEL GLOBAL și să susținem dezvoltarea unei comunități de profesioniști, ce are la bază comunicarea cu valoare de informație și comunicarea prin valori.

LUCRĂM CU ...

COMPANII care primesc:

content media relevant și foarte accesibil, acces la comunități relevante și instrumente multiple, conținut propriu scris chiar de către jurnaliști

JURNALIȘTI care primesc:

conținut relevant, mereu actual și scris corect, venituri în plus, cursuri gratuite pentru dezvoltare profesională și personală

ȘI DEZVOLTĂM ...

BRANDS THAT VALUE este o comunitate care aduce la un loc, prin evenimente, toți participanții la procesul de comunicare în masă – jurnaliști, manageri de companii, PR, marketeri.
Citește mai mult

2VALUE REPORTERS este o comunitate ce reunește Academia Jurnaliștilor și evenimente, prin care jurnaliștii să fie recunoscuți și recompensați la adevărata lor valoare.
Citește mai mult

MIHAELA RALUCA TUDOR Fondator & CEO
mihaela@2value.ro

Daniela Teodorescu Director editorial
daniela@2value.ro

Aura matei Director operațiuni
aura@2value.ro

CU O EXPERIENȚĂ ÎN ...

ÎN PR ȘI JURNALISM DE PESTE 35 de ANI

Și CU PREMII

... Revista BUSINESS MAGAZIN a încadrat 2VALUE în Top companii inovatoare 2019 , iar MIHAELA RALUCA TUDOR a fost premiată de BUSINESS ELITES în Olanda ca unul dintre cei mai tineri și inovatori antreprenori în comunicare în 2019.

AM APĂRUT LA ...

Vino în comunitatea noastră