Centrul Educațional Unirea / 19.10.2021 / 08:58

butonul de deschidere a chatului

Pandemia schimbă educaṭia pentru totdeauna?

Numărul elevilor care fac meditații în online a crescut cu sută la sută. Cele mai căutate materii de anul acesta au fost cele care fac obiectul examenelor naționale, cu precădere matematica.

Centrul Educațional Unirea arată că în cei 11 ani de existență, perioadă în care au fost livrate peste 3.500 de ore de educație alternativă susținute prin proiecte inovatoare pentru piața din România, cel mai important lucru a fost crearea de conținut video educațional. De aceea, printre proiectele Centrului se găsesc în prezent mai multe platforme educaționale printre care amintim „profesorultau.ro" și „schoolflix.ro". An de an, au fost transmise live rezolvările subiectelor primite la examenele naționale. Mai mult decât atât, Centrul a transmis live începând din martie anul trecut webinarii gratuite adresate elevilor de clasa a VIII-a și a XII-a. Și tot anul trecut, sub numele „Bacul lui Andrei", s-a lansat primul proiect din România în care s-au transmis live ședințele de pregătire la matematică și română ale unui cursant al Centrului.

„Elevii păstrează până la 60% mai mult material atunci când învață online, în comparație cu doar aproape 10% în clasă. De asemenea, se reduce timpul de învățare cu aproximativ 40-60%, deoarece are loc învățarea auto-ritmată. Aceste cifre demonstrează un lucru foarte clar: educația, așa cum o știam în clasă, s-ar putea schimba pentru totdeauna. Este o formă de adaptare care trebuie implementată asumat și eficient pentru rezultate maxime", a declarat Cristian Demian, fondator – Centrul Educațional Unirea.

Pandemia de COVID-19 a făcut din învățarea adaptivă o prioritate, iar părinții, studenții și tutorii au fost nevoiți să exploreze întregul potențial al învățarii online.

Educația alternativă, mai puțin formală, mai flexibilă și cu o adresabilitate nișată pe nevoile elevului, este un răspuns natural pentru competitivitatea din ce în ce mai crescută, fiind o completare a educației primite în sistemul public și o variantă accesibilă în raport cu sistemul privat de educație. Învățământul online - chiar dacă e dificil de integrat și gestionat din cauza urgenței cu care a fost necesar răspunsul la criza pandemică – este și va fi, statistic, foarte util," este de părere profesorul Cristian Demian, fondator – Centrul Educațional Unirea.

Creșterea competitivității la nivel educațional reprezintă și avantajul educației alternative – de tip meditații, aceasta fiind mult mai accesibilă și adaptabilă în raport cu cel privat; în acest context, Centrul Educațional Unirea, prin modulele de curs pe care le pune la dispoziție - matematică, română, geografie, limbi străine, dar și la alte materii de pregătire pentru ciclul gimnazial si liceal, susține webinarii pe toată durata ciclului de învățare, de luni până vineri.



      

Descrierea Companiei: Centrul Educațional Unirea e unul dintre primele centre de meditații și cursuri de limbi străine deschise în România. Prima locație s-a deschis în septembrie 2010 în București, în Piața Unirii, pe lista extinderii fiind deschiderea unor centre și în orașele Cluj-Napoca, Iași, Timișoara, Brașov și Constanța. Ședințele de pregătire oferite de Centrul Educațional Unirea sunt adaptate nevoilor fiecărui cursant și stilului acestuia de învățare.

SHARE:

ULTIMELE ȘTIRI

Dec 30,15:30

Ce alternative au IT-iștii la Pilonul II de pensii după modificările codului fiscal? Investiția ȋn fonduri private vs. bani ,,ȋn mână”

Dec 30,15:30

BUGETELE ROMÂNILOR DE SĂRBĂTORI CRESC FAȚĂ DE ANUL TRECUT, DAR NU ȘI CANTITATEA ȘI CALITATEA CUMPĂRĂTURILOR. CE SFATURI OFERĂ SPECIALIȘTII ÎN FINANȚE

Dec 8,08:37

ASEE ROMÂNIA MIZEAZĂ PE O POSIBILĂ CREȘTERE DE 5% A VENITURILOR DIN OBȚINEREA CERTIFICĂRII VEEAM COMPETENCY PROGRAM

Oct 26,07:05

Care sunt cele mai noi tendințe ale utilizării AI ȋn marketing

Oct 17,13:45

Depozit-Virtual, revoluția românească din comerțul cu materiale de construcții, vizează extinderea în trei state europene

Oct 17,13:11

Criza forței de muncă se adâncește. Ce trebuie să facă angajatorii pentru a atrage candidați calificați

Oct 12,08:27

Peste 60% dintre marketeri au integrat AI ȋn activitatea profesională. Adoptarea AI și principiile etice ȋn folosirea sa, discutate la Digicon 2023

Oct 2,09:34

IRCC CREȘTE ȘI TINDE SĂ EGALEZE ROBOR. CE SE ÎNTÂMPLĂ CU CREDITELE ROMÂNILOR ȘI CE RECOMANDĂ SPECIALIȘTII ÎN FINANȚE

Sep 7,07:12

WORKSHOPURI, TURE FOTO ȘI ALTE SURPRIZE PENTRU PASIONAȚII DE FOTOGRAFIE, LA PHOTOSETUP IMAGEFEST

Sep 6,18:41

ALOCAȚIE COPII 2023: MODALITĂȚI DE ECONOMISIRE A ALOCAȚIEI COPIILOR PENTRU UN SPRIJIN FINANCIAR LA ÎNCEPUT DE DRUM

Sep 4,15:51

DIRECTORII INOVATORI DIN MARKETING, PASIONAȚI DE TRENDURI ȘI NOI TEHNOLOGII, SE REÎNTÂLNESC LA DIGICON 2023

Sep 1,14:19

FERMIERII ROMÂNI CAUTĂ SOLUȚII PENTRU SALVAREA PRODUCȚIEI PROPRII DE CEREALE PE FONDUL IMPORTURILOR IEFTINE DIN UCRAINA

Aug 24,17:44

Cele mai comune ȋnșelăciuni și cum să le eviți atunci când ȋți construiești o casă

Aug 21,13:04

Românii sunt tot mai interesați de cursuri pentru dezvoltare personală

Aug 18,16:06

DR. EGON CHOLAKIAN SE ADRESEAZĂ ÎN MOD PUBLIC LIDERILOR MONDIALI DESPRE DEZVOLTAREA FĂRĂ PRECEDENT A EVENIMENTELOR CLIMATICE DISTRUGĂTOARE

CELE MAI CITITE ȘTIRI

Două dintre cele mai mari agenții de Digital Marketing - MoLoSo Agency și SEOcupcake își unesc forțele

Echipă de români lansează o platformă de NFT-uri bazată pe Inteligență Artificială

Coșurile Bokashi Organko, soluție eficientă de colectare separată și valorificare a bio-deșeurilor ca bază pentru compost, disponibile în România