Adu business-ul tău în atenția mai multor oameni cu ajutorul 2value.

Prin organizarea evenimentelor de business ai la îndemână modalitatea perfectă de a consolida și a îmbunătăți gradul de vizibilitate al brand-ului.

journalist
Stimulează creșterea companiei
brand-identity
Dezvoltă rețeauade networking
celebrity
Crește moralul echipei
Cum știi că informația ta este potrivită pentru un comunicat de presă?

Cum te ajută 2value?

Scalarea reală pe care o dorești se construiește treptat, dar sigur. Un eveniment te propulsează cu un pas înainte în acest proces. Indiferent de natura evenimentului pe care vrei să-l organizezi, un alt beneficiu care nu poate fi ignorat este că întâlnești oameni cu care împărtășești interese comune pentru lucruri similare.

Mai exact, faci cunoștință cu oameni interesați de ceea ce oferi tu și business-ul tău. De aici, evenimentul poate genera noi colaborări și dezvoltare de parteneriate.

showResults

Tipologia evenimentelor de business este foarte variată. Evenimentul tău a parcurs 70% din drumul către succes în momentul în care specificul acestuia se pliază pe obiectivele tale din acel moment.

FĂ-ȚI UN PLAN CONCRET

tick

Organizarea unui eveniment de success, al cărui obiectiv este clar definit și corect comunicat, va atrage mult mai multă atenție din partea audienței tale, dar și din partea mass-media.

tick

Cunoașterea diferențelor care există în planificarea diferitelor tipuri de evenimente te poate scuti de sume uriașe cheltuite pe promovare.

tick

Evenimentele sunt proiecte unice, ale căror bună conceptualizare și proiectare creativă le vor crește șansele de reușită.

tick

Lansarea businessului în mediul online necesită instrumente total diferite, comparativ cu lansarea offline.

CUM TE ASIGURI CĂ ORGANIZEZI UN EVENIMENT DE SUCCES

În primă instanță, acești pași te vor ajuta să-ți îndeplinești scopul pentru care ai organizat evenimentul, dar și să-ți proiectezi o imagine pozitivă în mintea tuturor celor interesați de tine și activitatea business-ului tău.

Alegerea meniului potrivit și accentul pe elementele ce țin de atmosferă vor aduce acel ceva special și distinctiv evenimentului tău.

Stabilește scopul și a dimensiunea evenimentului.

Alege o locație pe măsura evenimentului - potrivită atât pentru numărul de invitați, cât și pentru activitățile dorite a fi derulate.

Nu uita că detaliile definesc imaginea de ansamblu.

Lansarea unei afaceri

Atunci când lansezi o afacere și vrei să sărbătorești acest moment printr-un eveniment, organizarea va fi una mai complexă.

Nu uita să pui la punct strategia de comunicare. Astfel, evenimentul tău este cu un pas mai aproape de a fi pe buzele tuturor.

Construiește un teasing reușit.

Implică unul sau mai mulți influenceri.

Gândește un mod original de a invita oaspeții și jurnaliștii la eveniment.

Eveniment corporate

Secretul organizării unui eveniment corporate reușit constă în planificarea riguroasă. Conceptul este extrem de important și trebuie definit corect.

Doar astfel vei transforma un eveniment corporate banal într-unul WOW.

Alege publicul în funcție de targetul companiei.

Împarte sarcinile organizatorice

Asigură toate facilitățile adecvate.

Organizează prelegeri și dezbateri pe teme de interes pentru publicul tău.

Înscrie-te pe platformă, contactează-ne și asigură-te că evenimentul tău va beneficia de:

tick

Apariții prime time la știri

yes

Participanți relevanți, potențiali clienți, lideri de business, vedete

yes-tick

Caracter cu adevărat viral

Descarcă ghidul de
comunicare media GRATUIT