Brightway / 10.11.2021 / 12:09

butonul de deschidere a chatului

Corporațiile caută tot mai des cursuri integrate de formare pentru angajații lor

Peste 6.000 de corporatiști au participat la cursuri de dezvoltare personală și profesională, dar și la cursuri de limbi străine, numai în cadrul organizațiilor Brightway® și International House București.

Studii recente arată că 93% dintre oameni au folosit contextul social pandemic pentru a reflecta asupra condiției lor. Peste 80% spun că semnificația succesului este alta. Pun mai mare accent pe echilibrul intre viața personală și muncă, pe flexibilitate și, mai ales, pe sănătatea mintală.

Tot mai multe corporații au înțeles nevoia de a oferi angajaților cursuri de dezvoltare personală. Numai în cazul Brightway®, peste 4.000 de persoane au participat la diferite cursuri de dezvoltare personală și profesională. Iar în cazul International House București, peste 2.000 români au participat la cursuri.

Cele mai căutate cursuri în perioada asta au fost cele cu o componentă mare umană. Au fost creșteri de 3 ori mai mari pentru sesiunile cu componentă emoțional, precum cele de growth-mindest, comunicare folosind PCM, negociere și persuasiune sau leadership vs. parenting. De cealaltă parte, cele mai căutate cursuri de limbi străine au fost cele cele de germană. În anul 2021, a existat o creștere de 15% pentru acestea, în timp ce cererea pentru cursuri de limbă franceză a fost de 10%.

Pornind de la această necesitate Brightway® & International House București realizează, începând de luna aceasta, un parteneriat prin care pun la dispoziția companiilor cursuri de dezvoltare personală și profesională integrate, pentru a răspunde nevoilor tot mai dinamice de pe piața muncii.

Brightway® va asigura componenta de cursuri de dezvoltare personală și profesională, iar International House București va pune la dispoziția companiilor cursurile lingvistice, într-un parteneriat care va asigura complementaritate.

„Am avut ocazia să cunosc echipa International House îndeaproape și am fost bucuros să regăsesc oameni pentru care a servi clientul la standarde de excelență este o preocupare continuă. Pentru Brightway®, parteneriatul cu IH înseamnă că avem pe cine să ne bazăm când vrem să ne ajutăm clienții să se dezvolte învățând o limbă străină”, mărturisește Mihai Arghire, Managing Partner Brightway (FOTO).

Astfel, clienții vor putea accesa mai rapid și ușor cursurile de care au nevoie, dar și oferte speciale avantajoase pentru cei care achiziționează un produs de training la recomandarea organizației-partener.

,,Parteneriatul cu Brightway® deschide noi posibilități de împlinire a nevoilor de dezvoltare și creștere a clienților din portofoliul nostru. Împreună putem să ne servim clienții într-o manieră mai completă, ajutându-i să își atingă obiectivele lor îndrăznețe. Ne bazăm pe expertiza înaltă a consultanților și trainerilor Brightway®” spune Mihai Gânj, Managing Partner IH București.

În 17 ani pe piața de training din România, Brightway® a strâns peste 25.000 de participanți în proiectele coordonate de cei 22 de traineri și formatori. Specialiștii predau cursuri centrate pe patru direcții masive de dezvoltare: training, consultanță & coaching, teambuilding și recrutare. Cursurile sunt diverse, de la mindset, finanțe sau leadership, până la meditație ghidată, aromacologie, terapie cu câini, tehnici de prim ajutor sau chiar sporturi extreme. IH București contează pe 150 de profesori care au servit de-a lungul celor 20 de ani de existență peste 400 de companii client și 28.600 de cursanți.

Descrierea Companiei: Brightway® a luat naștere în anul 2004, cu misiunea asumată de a îmbunătăți „calitatea vieții oamenilor livrând programe educaționale inovatoare și instrumente de management ce se adresează provocărilor zilnice ale persoanelor, echipelor și organizațiilor din mediul de afaceri.” International House București e un centru de limbi străine apărut în 2002, prin afiliere la International House World Organization.

SHARE:

ULTIMELE ȘTIRI

Dec 30,15:30

Ce alternative au IT-iștii la Pilonul II de pensii după modificările codului fiscal? Investiția ȋn fonduri private vs. bani ,,ȋn mână”

Dec 30,15:30

BUGETELE ROMÂNILOR DE SĂRBĂTORI CRESC FAȚĂ DE ANUL TRECUT, DAR NU ȘI CANTITATEA ȘI CALITATEA CUMPĂRĂTURILOR. CE SFATURI OFERĂ SPECIALIȘTII ÎN FINANȚE

Dec 8,08:37

ASEE ROMÂNIA MIZEAZĂ PE O POSIBILĂ CREȘTERE DE 5% A VENITURILOR DIN OBȚINEREA CERTIFICĂRII VEEAM COMPETENCY PROGRAM

Oct 26,07:05

Care sunt cele mai noi tendințe ale utilizării AI ȋn marketing

Oct 17,13:45

Depozit-Virtual, revoluția românească din comerțul cu materiale de construcții, vizează extinderea în trei state europene

Oct 17,13:11

Criza forței de muncă se adâncește. Ce trebuie să facă angajatorii pentru a atrage candidați calificați

Oct 12,08:27

Peste 60% dintre marketeri au integrat AI ȋn activitatea profesională. Adoptarea AI și principiile etice ȋn folosirea sa, discutate la Digicon 2023

Oct 2,09:34

IRCC CREȘTE ȘI TINDE SĂ EGALEZE ROBOR. CE SE ÎNTÂMPLĂ CU CREDITELE ROMÂNILOR ȘI CE RECOMANDĂ SPECIALIȘTII ÎN FINANȚE

Sep 7,07:12

WORKSHOPURI, TURE FOTO ȘI ALTE SURPRIZE PENTRU PASIONAȚII DE FOTOGRAFIE, LA PHOTOSETUP IMAGEFEST

Sep 6,18:41

ALOCAȚIE COPII 2023: MODALITĂȚI DE ECONOMISIRE A ALOCAȚIEI COPIILOR PENTRU UN SPRIJIN FINANCIAR LA ÎNCEPUT DE DRUM

Sep 4,15:51

DIRECTORII INOVATORI DIN MARKETING, PASIONAȚI DE TRENDURI ȘI NOI TEHNOLOGII, SE REÎNTÂLNESC LA DIGICON 2023

Sep 1,14:19

FERMIERII ROMÂNI CAUTĂ SOLUȚII PENTRU SALVAREA PRODUCȚIEI PROPRII DE CEREALE PE FONDUL IMPORTURILOR IEFTINE DIN UCRAINA

Aug 24,17:44

Cele mai comune ȋnșelăciuni și cum să le eviți atunci când ȋți construiești o casă

Aug 21,13:04

Românii sunt tot mai interesați de cursuri pentru dezvoltare personală

Aug 18,16:06

DR. EGON CHOLAKIAN SE ADRESEAZĂ ÎN MOD PUBLIC LIDERILOR MONDIALI DESPRE DEZVOLTAREA FĂRĂ PRECEDENT A EVENIMENTELOR CLIMATICE DISTRUGĂTOARE

CELE MAI CITITE ȘTIRI

Două dintre cele mai mari agenții de Digital Marketing - MoLoSo Agency și SEOcupcake își unesc forțele

Echipă de români lansează o platformă de NFT-uri bazată pe Inteligență Artificială

Coșurile Bokashi Organko, soluție eficientă de colectare separată și valorificare a bio-deșeurilor ca bază pentru compost, disponibile în România