Ellite Business Women / 21.08.2023 / 13:04

butonul de deschidere a chatului

Românii sunt tot mai interesați de cursuri pentru dezvoltare personală

Milenialii fără partener și tinerii profesioniști sunt cei mai interesați de programele care să îi ajute atât în dezvoltarea personală (73%), cât și în cea profesională (71%), arată un studiu Reveal Marketing Research. Conceptul a luat amploare, în ultima perioadă, pentru că tot mai mulți oameni își doresc să învețe cum să devină cea mai bună versiune a lor sau cum să aibă relații sănătoase cu cei din jur, susțin specialiștii de la Centrul Wayra.

,,Pentru mileniali este important să își descopere punctele forte, să își seteze obiective și să își stabilească un plan de acțiune în carieră, dar și în viața personală. Fiind la începutul carierei și învățând treptat ce înseamnă viața de adult, tinerii și-ar dori să poată descoperi toate acestea, cu ajutorul unor programe dedicate, la care să participe online. Piața de muncă este tot mai competitivă, mai ales în contextul avansului tehnologic, astfel încât, tinerii vor să își crească șansele de succes”, a declarat Monika Puiu, fondatoarea Centrului Wayra .

Cererea pentru servicii de vindecare holistică, dar și oferta de servicii și evenimente, au făcut ca, în 2022, centrul de dezvoltare personală Wayra să realizeze o cifră de afaceri de aproximativ 200.000 de lei. Pentru 2023, al cincilea an de după deschidere, centrul de dezvoltare personală Wayra anticipează o creștere a cifrei de afaceri de până la 280.000 de lei.

Monika Puiu, antreprenoare cu expertiză în domeniul de business, fost CEO al unei companii multinaționale și cu 45 de ani de experiență în comerțul internațional și managementul afacerilor, continuă să investească în Centrul Wayra din București. Este ȋn permanentă căutare de terapeuți și specialiști care să aducă autenticitate în tehnicile folosite la centru. Întoarsă recent din Peru, unde s-a specializat în acest domeniu alături de șamani locali, Monika Puiu are studii de astrologie, 15 de ani de formare continuă cu Judy Hall și școala de astrologie evoluționară, 10 ani de formare în practici șamanice și formare cu vindecători din Peru, un an de formare în cadrul școlii Pure Brief Coaching și cinci ani de practică. Printre programele de dezvoltare spirituală oferite de Centrul Wayra se numără yoga, constelații familiale, astrologie karmică, astrologie experențială, terapii energetice de vindecare și meditație ghidată.

Conform studiului realizat de Reveal Marketing Research, femeile sunt cele care se arată mai preocupate de dezvoltarea lor (68%), comparativ cu 58% dintre bărbați. Mai mult de jumătate dintre adulții partener (52%) sunt preocupați de același lucru și consideră utile astfel de programe, mai arată studiul. Deși au un procent mai scăzut, comparativ cu celelalte segmente, 48% dintre seniorii pensionari ar fi interesați să participe la un program care să îi ajute să își descopere punctele forte.

,,Dezvoltarea spirituală este o călătorie personală și interioară prin care o persoană își extinde conștiința, își dezvoltă conexiunea cu sinele superior sau divin și își descoperă scopul și sensul vieții. Dezvoltarea spirituală implică explorarea și cultivarea aspectelor interioare, cum ar fi conștiința de sine, compasiunea, iubirea necondiționată, recunoștința, acceptarea, iertarea și pacea interioară. Ea poate include și practici și tehnici specifice, precum meditația, yoga, rugăciunea, studiul textelor spirituale, participarea la ceremonii sau ritualuri religioase, lucrul cu energiile subtile și îmbunătățirea relației cu lumea înconjurătoare și cu ceilalți”, a adăugat Monika Puiu, fondatoarea Centrului Wayra.

Despre companie:

Centrul “Wayra”, care în quetchua înseamnă „Mama Vânturilor”, este un centru de dezvoltare personală și spirituală care vă invită să participati activ la evenimente, workshop-uri și terapii holistice, alături de vindecători și profesori care lucrează pe fizic, mental sau cu sufletul. Centrul Wayra a fost înființat în 2017 și își propune să ofere soluții personalizate de susținere în vindecarea și dezvoltarea clienților.

Descrierea Companiei:

SHARE:

ULTIMELE ȘTIRI

Sep 7,07:12

WORKSHOPURI, TURE FOTO ȘI ALTE SURPRIZE PENTRU PASIONAȚII DE FOTOGRAFIE, LA PHOTOSETUP IMAGEFEST

Sep 6,18:41

ALOCAȚIE COPII 2023: MODALITĂȚI DE ECONOMISIRE A ALOCAȚIEI COPIILOR PENTRU UN SPRIJIN FINANCIAR LA ÎNCEPUT DE DRUM

Sep 4,15:51

DIRECTORII INOVATORI DIN MARKETING, PASIONAȚI DE TRENDURI ȘI NOI TEHNOLOGII, SE REÎNTÂLNESC LA DIGICON 2023

Sep 1,14:19

FERMIERII ROMÂNI CAUTĂ SOLUȚII PENTRU SALVAREA PRODUCȚIEI PROPRII DE CEREALE PE FONDUL IMPORTURILOR IEFTINE DIN UCRAINA

Aug 24,17:44

Cele mai comune ȋnșelăciuni și cum să le eviți atunci când ȋți construiești o casă

Aug 18,16:06

DR. EGON CHOLAKIAN SE ADRESEAZĂ ÎN MOD PUBLIC LIDERILOR MONDIALI DESPRE DEZVOLTAREA FĂRĂ PRECEDENT A EVENIMENTELOR CLIMATICE DISTRUGĂTOARE

Aug 14,11:41

Analiză: Top Cinci Cele Mai Bune Credite De Nevoi Personale În Trimestrul Al Treilea Din 2023

Jul 25,13:38

Artesana, producătorul român de lactate minim procesate, are un nou Director General Executiv

Jul 10,14:32

80% dintre companii sunt dispuse să lucreze cu tinerii absolvenți de Bacalureat

Jul 3,14:45

Primul hub medical de Chirurgie Plastică din România își consolidează echipa de parteneri.

Jun 29,12:36

ÎNCEP ÎNSCRIERILE PENTRU ADMITEREA LA SINGURA FACULTATE DE ANTREPRENORIAT DIN ROMÂNIA CU BURSE DE 25.000 EUR

Jun 29,09:00

IRCC scade în iulie 2023. Care sunt previziunile privind IRCC?

Jun 23,11:35

Daniel Donici, Artesana, premiat internațional pentru realizările antreprenoriale, la Istanbul

Jun 20,11:35

Digitalizarea industriei de construcții ajută la reducerea costurilor cu 20%

Jun 20,11:32

Dressingz, startup-ul din domeniul modei circulare, a atras peste 300.000 de euro finanțare, ȋn două săptămâni, pe platforma de crowdfunding Rōnin

CELE MAI CITITE ȘTIRI

Două dintre cele mai mari agenții de Digital Marketing - MoLoSo Agency și SEOcupcake își unesc forțele

Echipă de români lansează o platformă de NFT-uri bazată pe Inteligență Artificială

Coșurile Bokashi Organko, soluție eficientă de colectare separată și valorificare a bio-deșeurilor ca bază pentru compost, disponibile în România