Geanina Dumitru / 17.10.2023 / 13:45

butonul de deschidere a chatului

Depozit-Virtual, revoluția românească din comerțul cu materiale de construcții, vizează extinderea în trei state europene

Cu un istoric de nouă ani pe piața românească și o creștere anuală constantă de 50%, Vindem-Ieftin.ro are acum în vizor expansiunea europeană. După atingerea unui număr proiectat de 200 de Depozite Virtuale pentru domeniul materialelor de construcții, până la sfârșitul anului 2025, strategia include extinderea în alte trei țări europene – Bulgaria, Polonia și Ungaria. ,,Este timpul să ieșim din sfera comerțului cu cheltuieli enorme de funcționare și să eficientizăm tranzacționarea, cu accent pe clienți și furnizori. Asta va demonstra ce înseamnă cu adevărat Depozitul Virtual, iar România poate sa devină epicentrul unei schimbări radicale în peisajul comercial european”, spune Cosmin Răileanu, CEO-ul companiei Vindem-Ieftin.ro.

Franciza Depozit Virtual, unică în România, permite oricărei persoane cu talent și bune abilități de vânzări să își deschidă propriul depozit fără grija stocurilor, a spațiilor, a angajaților sau a costurilor logistice și să devină antreprenor. Produsele sunt vândute direct de la fabrică la client, transformând întregul model de business într-unul eficient și digitalizat, cu câștiguri cu mult peste mediile pieței.
Această propunere de afaceri nu vine doar cu avantajul unei inovații de top, ci și cu o formulă financiară extrem de atractivă pentru potențialii francizați: un generos comision de 45-50% din adaosul realizat lunar. Spre comparație, înființarea unui depozit tradițional implică investiții între 50.000 și 200.000 de euro, în timp ce Depozit Virtual necesită doar un cost de activare de 1.190 de euro, care se va majora la 2.500, de la 1 ianuarie 2024.

Dacă un Depozit Virtual poate câștiga, în România, între 3.000 și 12.000 euro lunar, este evident că va fi atractiv pentru orice vânzător din Europa.

„Depozit Virtual nu este doar răspunsul la nevoile actuale ale pieței, ci este o viziune pentru viitor. Vedem o oportunitate imensă în Europa și suntem hotărâți să aducem această inovație românească la nivel continental. Căutăm parteneri care să împărtășească această viziune și ȋmpreună să redefinim comerțul european cu materiale de construcții", subliniază CEO-ul Cosmin Răileanu.

Vindem-Ieftin.ro nu doar că a anticipat viitorul, ci lucrează activ pentru a-l modela. În acest moment de răscruce, în care inteligența artificială pare că va automotiza enorm de multe procese, chiar și pe zona de consultanță/vânzări, compania mizează pe contactul uman în această industrie, tocmai pentru ca acest diferențiator să fie un atuu și mai puternic.

Descrierea Companiei:

Vindem-ieftin.ro este primul market network din domeniul materialelor de construcții din România care funcționează pe vânzare consultativă, direct din fabrică, către orice tip de șantier. Compania a înregistrat o cifră de afaceri de 15 milioane de euro la finalul anului 2022 și estimează o creștere accelerată în următorii ani.

SHARE:

ULTIMELE ȘTIRI

Dec 30,15:30

Ce alternative au IT-iștii la Pilonul II de pensii după modificările codului fiscal? Investiția ȋn fonduri private vs. bani ,,ȋn mână”

Dec 30,15:30

BUGETELE ROMÂNILOR DE SĂRBĂTORI CRESC FAȚĂ DE ANUL TRECUT, DAR NU ȘI CANTITATEA ȘI CALITATEA CUMPĂRĂTURILOR. CE SFATURI OFERĂ SPECIALIȘTII ÎN FINANȚE

Dec 8,08:37

ASEE ROMÂNIA MIZEAZĂ PE O POSIBILĂ CREȘTERE DE 5% A VENITURILOR DIN OBȚINEREA CERTIFICĂRII VEEAM COMPETENCY PROGRAM

Oct 26,07:05

Care sunt cele mai noi tendințe ale utilizării AI ȋn marketing

Oct 17,13:11

Criza forței de muncă se adâncește. Ce trebuie să facă angajatorii pentru a atrage candidați calificați

Oct 12,08:27

Peste 60% dintre marketeri au integrat AI ȋn activitatea profesională. Adoptarea AI și principiile etice ȋn folosirea sa, discutate la Digicon 2023

Oct 2,09:34

IRCC CREȘTE ȘI TINDE SĂ EGALEZE ROBOR. CE SE ÎNTÂMPLĂ CU CREDITELE ROMÂNILOR ȘI CE RECOMANDĂ SPECIALIȘTII ÎN FINANȚE

Sep 7,07:12

WORKSHOPURI, TURE FOTO ȘI ALTE SURPRIZE PENTRU PASIONAȚII DE FOTOGRAFIE, LA PHOTOSETUP IMAGEFEST

Sep 6,18:41

ALOCAȚIE COPII 2023: MODALITĂȚI DE ECONOMISIRE A ALOCAȚIEI COPIILOR PENTRU UN SPRIJIN FINANCIAR LA ÎNCEPUT DE DRUM

Sep 4,15:51

DIRECTORII INOVATORI DIN MARKETING, PASIONAȚI DE TRENDURI ȘI NOI TEHNOLOGII, SE REÎNTÂLNESC LA DIGICON 2023

Sep 1,14:19

FERMIERII ROMÂNI CAUTĂ SOLUȚII PENTRU SALVAREA PRODUCȚIEI PROPRII DE CEREALE PE FONDUL IMPORTURILOR IEFTINE DIN UCRAINA

Aug 24,17:44

Cele mai comune ȋnșelăciuni și cum să le eviți atunci când ȋți construiești o casă

Aug 21,13:04

Românii sunt tot mai interesați de cursuri pentru dezvoltare personală

Aug 18,16:06

DR. EGON CHOLAKIAN SE ADRESEAZĂ ÎN MOD PUBLIC LIDERILOR MONDIALI DESPRE DEZVOLTAREA FĂRĂ PRECEDENT A EVENIMENTELOR CLIMATICE DISTRUGĂTOARE

Aug 14,11:41

Analiză: Top Cinci Cele Mai Bune Credite De Nevoi Personale În Trimestrul Al Treilea Din 2023

CELE MAI CITITE ȘTIRI

Două dintre cele mai mari agenții de Digital Marketing - MoLoSo Agency și SEOcupcake își unesc forțele

Echipă de români lansează o platformă de NFT-uri bazată pe Inteligență Artificială

Coșurile Bokashi Organko, soluție eficientă de colectare separată și valorificare a bio-deșeurilor ca bază pentru compost, disponibile în România