InteliPR for ASEE Romania / 08.12.2023 / 08:37

butonul de deschidere a chatului

ASEE ROMÂNIA MIZEAZĂ PE O POSIBILĂ CREȘTERE DE 5% A VENITURILOR DIN OBȚINEREA CERTIFICĂRII VEEAM COMPETENCY PROGRAM

ASEE Solutions (România), companie aflată în topul furnizorilor de soluții IT din România, a obținut statutul Veeam Competency Program, care reflectă angajamentul ASEE de a furniza soluții complete și avansate pentru protecția datelor, cu accent pe securitate, recuperare rapidă și adaptabilitate la cerințele mediilor de afaceri în evoluție. Acest demers va contribui, pe termen mediu, cu 5% la creșterea veniturilor recurente ale ASEE și la creșterea numărului de companii care nu plătesc pentru ransomware și își recuperează datele prin propriile mecanisme de restaurare de la 16% la 25%.

Pe termen mediu, statutul Veeam Competency Program va aduce un impact pozitiv de aproximativ 5% la nivelul veniturilor recurente înregistrate de ASEE. Asumarea tuturor celor patru competențe în cadrul Programului de Competență a Partenerilor Veeam® reprezintă o etapă importantă pentru ASEE în România și reflectă angajamentul nostru de a oferi clienților noștri cel mai înalt nivel de protecție a datelor și soluții de recuperare în caz de dezastru. Suntem mândri că suntem primul şi singurul partener din România care a obţinut această distincţie", a declarat Adrian Năstase, Country Leader al ASEE Solutions.

Programul de Competență pentru Parteneri Veeam® este un proces de certificare conceput pentru a recunoaște partenerii care excelează în furnizarea de soluții complete de protecție a datelor utilizând tehnologiile de ultimă oră ale Veeam. Succesul ASEE România în dobândirea tuturor celor patru competențe în program este o dovadă a expertizei și dedicării lor în furnizarea de servicii de top clienților lor.

Cele patru competențe dobândite de ASEE România în cadrul Competenței Partenerilor Veeam®

1. Container Protection: Containerizarea a devenit o tehnologie critică pentru dezvoltarea şi implementarea modernă a aplicaţiilor. Expertiza ASEE România în domeniul protecției containerelor asigură faptul că întreprinderile își pot securiza eficient aplicațiile și datele containerizate.

2. Microsoft 365 Protection: Având în vedere dependența tot mai mare de Microsoft 365 pentru productivitate și colaborare, nevoia de soluții robuste de protecție a datelor este esențială. Competența ASEE România în Microsoft 365 Protection asigură faptul că organizațiile își pot proteja datele critice în mediul Microsoft 365.

3. Public Cloud Protection: Pe măsură ce companiile își migrează volumul de lucru în mediile publice cloud, asigurarea disponibilității și securității datelor în aceste medii este crucială. Competenţa ASEE România în domeniul Public Cloud Protection garantează că datele clienţilor rămân sigure şi accesibile în platformele publice de cloud.

4. Ransomware și Disaster Recovery: Atacurile ransomware au devenit o amenințare gravă pentru întreprinderile din întreaga lume. Expertiza ASEE România în Ransomware și Disaster Recovery permite organizațiilor să atenueze aceste riscuri în mod eficient, asigurând continuitatea afacerii chiar și în fața atacurilor cibernetice și a dezastrelor.

Propunerea noastră vizează creșterea rezilienței prin adoptarea unui set de practici și tehnologii menite să prevină, să răspundă și să ofere capacitatea de recuperare a organizatiilor în fața atacurilor cibernetice. Ca o provocare, ne propunem creșterea numărului de companii reziliente la atacuri - care nu plătesc pentru ransomware și își recuperează datele prin propriile mecanisme de restaurare - de la 16% la 25%”, a adăugat Adrian Năstase.

Ceea ce diferențiază ASEE România este faptul că, în prezent, este singurul partener din România care a dobândit toate cele patru competențe în cadrul Programului de Competență a Partenerilor Veeam®. Această realizare evidenţiază poziţia de lider în furnizarea de soluţii tehnologice în ţară, capabile să ofere soluţii complete şi avansate de protecţie a datelor.

Pentru mai multe informaţii despre ASEE România şi soluţiile lor de protecţie a datelor, vă rugăm să vizitaţi https://asee.io.

Descrierea Companiei:

ASEE Solutions (România), parte a Grupului ASEE, este un furnizor de top de soluții tehnologice pe piața din România. Cu un accent puternic pe protecția datelor, recuperarea în caz de dezastru și soluțiile cloud, ASEE România oferă o gamă largă de servicii companiilor care doresc să-și protejeze infrastructura IT critică și activele de date. Echipa noastră de experți este dedicată livrării de soluții de ultimă oră adaptate nevoilor unice ale fiecărui client.

SHARE:

ULTIMELE ȘTIRI

Dec 30,15:30

Ce alternative au IT-iștii la Pilonul II de pensii după modificările codului fiscal? Investiția ȋn fonduri private vs. bani ,,ȋn mână”

Dec 30,15:30

BUGETELE ROMÂNILOR DE SĂRBĂTORI CRESC FAȚĂ DE ANUL TRECUT, DAR NU ȘI CANTITATEA ȘI CALITATEA CUMPĂRĂTURILOR. CE SFATURI OFERĂ SPECIALIȘTII ÎN FINANȚE

Oct 26,07:05

Care sunt cele mai noi tendințe ale utilizării AI ȋn marketing

Oct 17,13:45

Depozit-Virtual, revoluția românească din comerțul cu materiale de construcții, vizează extinderea în trei state europene

Oct 17,13:11

Criza forței de muncă se adâncește. Ce trebuie să facă angajatorii pentru a atrage candidați calificați

Oct 12,08:27

Peste 60% dintre marketeri au integrat AI ȋn activitatea profesională. Adoptarea AI și principiile etice ȋn folosirea sa, discutate la Digicon 2023

Oct 2,09:34

IRCC CREȘTE ȘI TINDE SĂ EGALEZE ROBOR. CE SE ÎNTÂMPLĂ CU CREDITELE ROMÂNILOR ȘI CE RECOMANDĂ SPECIALIȘTII ÎN FINANȚE

Sep 7,07:12

WORKSHOPURI, TURE FOTO ȘI ALTE SURPRIZE PENTRU PASIONAȚII DE FOTOGRAFIE, LA PHOTOSETUP IMAGEFEST

Sep 6,18:41

ALOCAȚIE COPII 2023: MODALITĂȚI DE ECONOMISIRE A ALOCAȚIEI COPIILOR PENTRU UN SPRIJIN FINANCIAR LA ÎNCEPUT DE DRUM

Sep 4,15:51

DIRECTORII INOVATORI DIN MARKETING, PASIONAȚI DE TRENDURI ȘI NOI TEHNOLOGII, SE REÎNTÂLNESC LA DIGICON 2023

Sep 1,14:19

FERMIERII ROMÂNI CAUTĂ SOLUȚII PENTRU SALVAREA PRODUCȚIEI PROPRII DE CEREALE PE FONDUL IMPORTURILOR IEFTINE DIN UCRAINA

Aug 24,17:44

Cele mai comune ȋnșelăciuni și cum să le eviți atunci când ȋți construiești o casă

Aug 21,13:04

Românii sunt tot mai interesați de cursuri pentru dezvoltare personală

Aug 18,16:06

DR. EGON CHOLAKIAN SE ADRESEAZĂ ÎN MOD PUBLIC LIDERILOR MONDIALI DESPRE DEZVOLTAREA FĂRĂ PRECEDENT A EVENIMENTELOR CLIMATICE DISTRUGĂTOARE

Aug 14,11:41

Analiză: Top Cinci Cele Mai Bune Credite De Nevoi Personale În Trimestrul Al Treilea Din 2023

CELE MAI CITITE ȘTIRI

Două dintre cele mai mari agenții de Digital Marketing - MoLoSo Agency și SEOcupcake își unesc forțele

Echipă de români lansează o platformă de NFT-uri bazată pe Inteligență Artificială

Coșurile Bokashi Organko, soluție eficientă de colectare separată și valorificare a bio-deșeurilor ca bază pentru compost, disponibile în România