Egon Cholakian / 18.08.2023 / 16:06

butonul de deschidere a chatului

DR. EGON CHOLAKIAN SE ADRESEAZĂ ÎN MOD PUBLIC LIDERILOR MONDIALI DESPRE DEZVOLTAREA FĂRĂ PRECEDENT A EVENIMENTELOR CLIMATICE DISTRUGĂTOARE

Dr. Egon Cholakian se adresează public președinților Joe Biden, Xi Jinping și Vladimir Putin pentru a semnala progresia fără precedent a evenimentelor climatice distructive

Washington D.C. / 17 august 2023 - Într-un apel urgent, dr. Egon Cholakian, un reputat om de știință renumit pentru activitatea sa în domeniul cercetării climei și al securității naționale, s-a adresat direct liderilor mondialiJoe Biden, Xi Jinping și Vladimir Putin, pentru a sublinia gravitatea evenimentelor climatice distructive aflate în curs de desfășurare și care amenință viitorul planetei noastre și al umanității. Vorbind printr-un discurs video deschis, dr. Cholakian subliniază că soarta fiecărui locuitor al Pământului se află acum pe umerii acestor trei lideri.

"Situația este dezastruoasă. Aceasta este o chestiune de securitate supranațională și o chestiune care afectează fiecare țară și fiecare cetățean în parte. Este o problemă care se află exclusiv în mâinile voastre colective - doar voi trei", a spus dr. Cholakian.

Discursul său subliniază necesitatea de a acorda o atenție urgentă unui factor mai grav care contribuie la schimbările anormale ale climei Pământului, dincolo de gazele cu efect de seră și de emisiile de CO2. El solicită o investigație imediată și exhaustivă din partea comunității științifice pentru a descoperi și aborda această problemă critică.

Recent, în 13 august 2023, dr. Cholakian a făcut prima declarație publică referitoare la descoperirile sale și a anunțat lansarea inițiativei Unified International Scientific Center (UISC, Centrul Științific Internațional Unificat) prin intermediul platformei sale, Earth Save Science Collaborative (ESSC). Această inițiativă își propune să unească oamenii de știință la nivel global într-un studiu multidisciplinar cuprinzător al efectelor profunde ale schimbărilor climatice și să dezvolte soluții viabile.

"Comunitatea științifică este pregătită să acționeze imediat, dar o declarație politică de voință este imperativă pentru a realiza o tranziție completă și necesară." El face un apel urgent la dl Biden, la dl Xi Jinping și la dl Putin să inițieze o reuniune internațională a tuturor liderilor de stat pentru a aborda fără întârziere această criză globală. Nu mai există niciun motiv pentru a purta războaie și a rămâne divizați. Singurul sens constă în a căuta soluții pentru a ne uni", a spus dr. Cholakian în recentul său discurs.

Dr. Cholakian a făcut apel la jurnaliști să ajute la diseminarea acestor informații esențiale pentru a se asigura că acestea ajung la președinții țărilor și la toți cetățenii. El și-a încheiat discursul video subliniind că responsabilitatea globală pentru abordarea acestei crize se află pe umerii domnului Biden, a domnului Xi Jinping și a domnului Putin. Acțiunile, voința și înțelegerea lor vor modela cursul viitorului nostru comun.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați site-ul web al organizației Earth Save Science Collaborative (ESSC):

https://EarthSaveScienceCollaborative.com

Despre Dr. Egon Cholakian

Dr. Egon Cholakian este un distins fizician de particule, cu afilieri la CERN și NASA. El este un contribuitor cheie la organizarea misiunii NISAR a NASA și este membru al Asociației Internaționale a Cadrelor didactice în domeniul inteligenței. Experiența sa vastă include activități în domeniul securității naționale și al dreptului fiscal internațional. Dr. Cholakian a jucat roluri importante sub patru președinți americani, iar în prezent este lobbyist federal la Congresul SUA și la Casa Albă. El a apărut ca o voce proeminentă în ceea ce privește schimbările climatice și chestiunile legate de securitatea națională.

LINK VIDEO: https://youtu.be/dKBOEZPKfeg

Descrierea Companiei:

Organizația Earth Save Science Collaborative (ESSC) s-a născut din necesitatea de a opri calea periculoasă și distructivă pe care omenirea o parcurge în prezent în relația sa cu Pământul.

Earthsaveciencecollaborative.com
egoncholakian@earthsavesciencecollaborative.com

SHARE:

ULTIMELE ȘTIRI

Sep 7,07:12

WORKSHOPURI, TURE FOTO ȘI ALTE SURPRIZE PENTRU PASIONAȚII DE FOTOGRAFIE, LA PHOTOSETUP IMAGEFEST

Sep 6,18:41

ALOCAȚIE COPII 2023: MODALITĂȚI DE ECONOMISIRE A ALOCAȚIEI COPIILOR PENTRU UN SPRIJIN FINANCIAR LA ÎNCEPUT DE DRUM

Sep 4,15:51

DIRECTORII INOVATORI DIN MARKETING, PASIONAȚI DE TRENDURI ȘI NOI TEHNOLOGII, SE REÎNTÂLNESC LA DIGICON 2023

Sep 1,14:19

FERMIERII ROMÂNI CAUTĂ SOLUȚII PENTRU SALVAREA PRODUCȚIEI PROPRII DE CEREALE PE FONDUL IMPORTURILOR IEFTINE DIN UCRAINA

Aug 24,17:44

Cele mai comune ȋnșelăciuni și cum să le eviți atunci când ȋți construiești o casă

Aug 21,13:04

Românii sunt tot mai interesați de cursuri pentru dezvoltare personală

Aug 14,11:41

Analiză: Top Cinci Cele Mai Bune Credite De Nevoi Personale În Trimestrul Al Treilea Din 2023

Jul 25,13:38

Artesana, producătorul român de lactate minim procesate, are un nou Director General Executiv

Jul 10,14:32

80% dintre companii sunt dispuse să lucreze cu tinerii absolvenți de Bacalureat

Jul 3,14:45

Primul hub medical de Chirurgie Plastică din România își consolidează echipa de parteneri.

Jun 29,12:36

ÎNCEP ÎNSCRIERILE PENTRU ADMITEREA LA SINGURA FACULTATE DE ANTREPRENORIAT DIN ROMÂNIA CU BURSE DE 25.000 EUR

Jun 29,09:00

IRCC scade în iulie 2023. Care sunt previziunile privind IRCC?

Jun 23,11:35

Daniel Donici, Artesana, premiat internațional pentru realizările antreprenoriale, la Istanbul

Jun 20,11:35

Digitalizarea industriei de construcții ajută la reducerea costurilor cu 20%

Jun 20,11:32

Dressingz, startup-ul din domeniul modei circulare, a atras peste 300.000 de euro finanțare, ȋn două săptămâni, pe platforma de crowdfunding Rōnin

CELE MAI CITITE ȘTIRI

Două dintre cele mai mari agenții de Digital Marketing - MoLoSo Agency și SEOcupcake își unesc forțele

Echipă de români lansează o platformă de NFT-uri bazată pe Inteligență Artificială

Coșurile Bokashi Organko, soluție eficientă de colectare separată și valorificare a bio-deșeurilor ca bază pentru compost, disponibile în România