Marketiu / 07.09.2023 / 07:12

butonul de deschidere a chatului

WORKSHOPURI, TURE FOTO ȘI ALTE SURPRIZE PENTRU PASIONAȚII DE FOTOGRAFIE, LA PHOTOSETUP IMAGEFEST

Pasionații de fotografie vor putea socializa, învăța, testa echipamente foto de ultimă generație și realiza fotografii uimitoare sub îndrumarea fotografilor renumiți din domeniu. Photosetup, în parteneriat cu Canon România, dau startul a șase săptămâni pline de experiențe foto perfecte, în perioada 7 septembrie - 12 octombrie 2023. Aproximativ 300 de persoane sunt așteptate să participe fizic, la eveniment, dar, dat fiind că workshopurile vor fi transmise live, sunt estimați și peste 1.000 de participanți online.

“Am organizat ImageFest din dorința de a oferi ceva comunității creatorilor de conținut, pe care am susținut-o și o vom susține întotdeauna, prin intermediul diverselor evenimente menite să vină ca un sprijin pentru dezvoltarea acestora. Astfel, generația tânără are posibilitatea de a dobândi cunoștințele necesare în domeniului fotografiei, experimentând, testând și învățând de la profesioniștii din domeniu. Totodată, este o oportunitate foarte bună de formare a unei comunități, de socializare și de petrecere a unui timp de calitate împreună”, spune Valeria Galea, co-fondatorul magazinului foto-video Photosetup.

După perioada de relaxare din timpul verii, Photosetup, alături de Canon România , revine în forță cu evenimentul de fotografie al anului, ImageFest, ce va aduce sub umbrela sa o mulțime de activități organizate special pentru pasionații de fotografie. De la workshop-uri tematice, susținute de fotografi cunoscuți din România și până la ture foto, unde participanții vor avea ocazia să descopere cele mai frumoase locații din București, aceștia vor putea explora tainele fotografiei sau, de ce nu, să le aprofundeze - evenimentele din cadrul ImageFest fiind potrivite atât pentru amatori, cât și pentru profesioniști.

Printre stilurile fotografice abordate în cadrul workshopurilor se numără fotografia glamour, fotografia de stradă și urbană nocturnă, fotografia culinară, sportivă și fine art Xmas. De asemenea, întreg maratonul de evenimente va fi presărat cu discuții, sfaturi, dar și experiențe menite să contribuie la dezvoltarea fiecărui participant.

Spre deosebire de alte evenimente din domeniu, în cadrul Imagefest abilitățile fotografice nu vor fi dezvoltate doar la stadiul teoretic. Pe lângă informațiile de bază oferite de lectori în cadrul activităților, organizatorii au anunțat și sesiuni de testare a celor mai noi și inovative echipamente foto Canon, pentru o mai bună înțelegere a informațiilor teoretice oferite de fotografii profesioniști în cadrul workshopurilor dedicate. În cadrul evenimentului vor putea fi achiziționate și echipamente Canon.

Evenimentele se vor desfășura cu prezență fizică în showroom-ul Photosetup, însă pentru cei care nu pot ajunge la București deși doresc să participe, workshop-urile vor fi transmise LIVE pe pagina de Facebook și canalul de YouTube Photosetup. Participarea este gratuită, pe bază de înscriere prealabilă, prin completarea formularului specific pentru fiecare eveniment.

Photosetup ImageFest este evenimentul perfect pentru pasionații de fotografie, oferind ateliere de lucru, tururi foto și alte surprize. Locurile pentru participarea fizică la atelierele de lucru sunt limitate, însă înscrierile au fost deja deschise și se pot realiza pe pagina oficială a evenimentului.

Descrierea Companiei:

Photosetup a apărut din dorința de a fi cât mai aproape de profesioniștii din domeniul foto-video-film-tv, prin furnizarea de echipamente de calitate. Photosetup a luat naștere încă din secolul al XX-lea, dar noutățile secolului al XXI-lea nu i-au speriat, deoarece sunt mereu în pas cu noile tehnologii și echipamente, pe care le reprezintă și le distribuie cu experiența bogată acumulată în ultimii 21 de ani!

SHARE:

ULTIMELE ȘTIRI

Dec 30,15:30

Ce alternative au IT-iștii la Pilonul II de pensii după modificările codului fiscal? Investiția ȋn fonduri private vs. bani ,,ȋn mână”

Dec 30,15:30

BUGETELE ROMÂNILOR DE SĂRBĂTORI CRESC FAȚĂ DE ANUL TRECUT, DAR NU ȘI CANTITATEA ȘI CALITATEA CUMPĂRĂTURILOR. CE SFATURI OFERĂ SPECIALIȘTII ÎN FINANȚE

Dec 8,08:37

ASEE ROMÂNIA MIZEAZĂ PE O POSIBILĂ CREȘTERE DE 5% A VENITURILOR DIN OBȚINEREA CERTIFICĂRII VEEAM COMPETENCY PROGRAM

Oct 26,07:05

Care sunt cele mai noi tendințe ale utilizării AI ȋn marketing

Oct 17,13:45

Depozit-Virtual, revoluția românească din comerțul cu materiale de construcții, vizează extinderea în trei state europene

Oct 17,13:11

Criza forței de muncă se adâncește. Ce trebuie să facă angajatorii pentru a atrage candidați calificați

Oct 12,08:27

Peste 60% dintre marketeri au integrat AI ȋn activitatea profesională. Adoptarea AI și principiile etice ȋn folosirea sa, discutate la Digicon 2023

Oct 2,09:34

IRCC CREȘTE ȘI TINDE SĂ EGALEZE ROBOR. CE SE ÎNTÂMPLĂ CU CREDITELE ROMÂNILOR ȘI CE RECOMANDĂ SPECIALIȘTII ÎN FINANȚE

Sep 6,18:41

ALOCAȚIE COPII 2023: MODALITĂȚI DE ECONOMISIRE A ALOCAȚIEI COPIILOR PENTRU UN SPRIJIN FINANCIAR LA ÎNCEPUT DE DRUM

Sep 4,15:51

DIRECTORII INOVATORI DIN MARKETING, PASIONAȚI DE TRENDURI ȘI NOI TEHNOLOGII, SE REÎNTÂLNESC LA DIGICON 2023

Sep 1,14:19

FERMIERII ROMÂNI CAUTĂ SOLUȚII PENTRU SALVAREA PRODUCȚIEI PROPRII DE CEREALE PE FONDUL IMPORTURILOR IEFTINE DIN UCRAINA

Aug 24,17:44

Cele mai comune ȋnșelăciuni și cum să le eviți atunci când ȋți construiești o casă

Aug 21,13:04

Românii sunt tot mai interesați de cursuri pentru dezvoltare personală

Aug 18,16:06

DR. EGON CHOLAKIAN SE ADRESEAZĂ ÎN MOD PUBLIC LIDERILOR MONDIALI DESPRE DEZVOLTAREA FĂRĂ PRECEDENT A EVENIMENTELOR CLIMATICE DISTRUGĂTOARE

Aug 14,11:41

Analiză: Top Cinci Cele Mai Bune Credite De Nevoi Personale În Trimestrul Al Treilea Din 2023

CELE MAI CITITE ȘTIRI

Două dintre cele mai mari agenții de Digital Marketing - MoLoSo Agency și SEOcupcake își unesc forțele

Echipă de români lansează o platformă de NFT-uri bazată pe Inteligență Artificială

Coșurile Bokashi Organko, soluție eficientă de colectare separată și valorificare a bio-deșeurilor ca bază pentru compost, disponibile în România