ARMORUM.RO / 16.02.2022 / 10:51

butonul de deschidere a chatului

Încălțămintea de protecție produsă sub celebrul brand Ducati intră pe piața românească prin Armorum

Încălțămintea de protecție produsă sub brandul Ducati va fi vândută și în România, prin Armorum.ro. Magazinul online dedicat echipamentelor de protecție a muncii și protecției individuale va comercializa toate cele șase modele de încălțăminte ale Ducati, introducând astfel pe piața românească gama de încălțăminte de protecție premium a uneia dintre cele mai îndrăgite mărci moto-sport.

În România, ultimele statistici făcute publice de Inspecția Muncii indică un număr de peste 2000 de accidente de muncă, în primul semestru din anul trecut. În plus, țara noastră se află pe locul al doilea în Uniunea Europeană la rata de incidenţă a accidentelor de muncă fatale. Pe acest fond, Ministerul Muncii a hotărât printr-un act normativ emis în luna ianuarie a acestui an ca decizia asupra echipamentelor de protecție oferite angajaților să revină angajatorului, fără ca acest lucru să mai fie impus de către Minister.

Configurația pieței echipamentelor de protecție a muncii se concentrează în special pe achizițiile de volum mare, însă tendințele sunt înspre democratizarea achizițiilor de volum mic, în special datorită creșterii segmentului de e-commerce. Armorum se adresează în special micilor cumpărători, IMM-uri și consumatori individuali, pentru care oferă acces la branduri de top, la prețuri avantajoase.

Ne-am dorit ca oamenii activi din România să beneficieze de cel mai ridicat nivel de protecție la locul de muncă. De aceea, aducem pe piața din România, prin magazinul nostru online Armorum, unul dintre cele mai sonore nume din lumea motociclismului, prin derivarea mărcii Ducati într-o gamă de încălțăminte de protecție premium. Deja avem disponibile pe website toate cele șase modele Ducati. Pantofii și ghetele de protecție produse sub brandul Ducati sunt realizate la cele mai înalte standarde împreună cu manufacturierul italian FTG Shoes, renumit pentru încălțămintea de protecție de înaltă calitate pe care o produce. Astfel, clienții noștri vor putea purta însemnele unuia dintre cele mai iubite mărci din lumea moto-sport, beneficiind totodată de protecție”, a susținut Ovidiu Dărămuș, co-fondator și manager al magazinului online de echipamente de protecție Armorum (FOTO).

Încălțămintea produsă sub licența Ducati respectă standardele specifice ale claselor de protecție - S1 , S1P și S3, diferențiindu-se prin materialele de calitate superioară din care sunt confecționate, rezistență sporită la șocuri și abraziuni, îmbinând siguranța cu confortul și estetica unor pantofi sport, destinați lucrului în condiții dificile.

Piața echipamentelor de protecție din România a fost într-o continuă creștere de la începutul pandemiei, care a accelerat, totodată, și creșterea vânzărilor online. În pofida cererii tot mai mari și a întreruperilor survenite în lanțurile de aprovizionare, generate de criza din transporturi din ultimele luni, Armorum a asigurat stocuri ample pentru a susține creșterea volumului de vânzări prin sistematizări logistice și creșterea capacității de procesare a comenzilor, ceea ce asigură livrarea comenzilor în 24-48 de ore oriunde în România.

Armorum.ro se adresează atât persoanelor fizice, cât și companiilor mici și mijlocii, pentru care oferă o gamă largă de echipamente de protecție la prețuri avantajoase, îmbrăcăminte și încălțăminte de muncă, protecție respiratorie, auditivă, vizuală, a mâinilor și a capului precum și accesorii, aparatură și dispozitive de protecție și consumabile.

Despre încălțămintea de protecție Ducati

Compania Ducati, cu sediul în Bologna, Italia, parte din grupul Volkswagen este un brand cunoscut în principal prin producția în sectorul Moto, MotoGP și Superbike. Din colecția de merchandising, în categoria de încălțăminte de protecție licența globală de producție exclusivă este deținută de producătorul FTG Safety, un producător italian premium de încălțăminte de protecție. În România, încălțămintea de protecție Ducati este comercializată prin magazinul Armorum, în categoria https://armorum.ro/producatori/ducati

Descrierea Companiei: Armorum.ro, fondat în 2019, parte a grupului theCluster, e magazinul oamenilor activi, pe care-i sprijină cu echipamente de protecție care acoperă o gamă diversificată de exigențe pentru asigurarea normelor de siguranță și protecția muncii. În 2021, a avut o cifră de afaceri de peste 1 milion lei.

SHARE:

ULTIMELE ȘTIRI

Dec 30,15:30

Ce alternative au IT-iștii la Pilonul II de pensii după modificările codului fiscal? Investiția ȋn fonduri private vs. bani ,,ȋn mână”

Dec 30,15:30

BUGETELE ROMÂNILOR DE SĂRBĂTORI CRESC FAȚĂ DE ANUL TRECUT, DAR NU ȘI CANTITATEA ȘI CALITATEA CUMPĂRĂTURILOR. CE SFATURI OFERĂ SPECIALIȘTII ÎN FINANȚE

Dec 8,08:37

ASEE ROMÂNIA MIZEAZĂ PE O POSIBILĂ CREȘTERE DE 5% A VENITURILOR DIN OBȚINEREA CERTIFICĂRII VEEAM COMPETENCY PROGRAM

Oct 26,07:05

Care sunt cele mai noi tendințe ale utilizării AI ȋn marketing

Oct 17,13:45

Depozit-Virtual, revoluția românească din comerțul cu materiale de construcții, vizează extinderea în trei state europene

Oct 17,13:11

Criza forței de muncă se adâncește. Ce trebuie să facă angajatorii pentru a atrage candidați calificați

Oct 12,08:27

Peste 60% dintre marketeri au integrat AI ȋn activitatea profesională. Adoptarea AI și principiile etice ȋn folosirea sa, discutate la Digicon 2023

Oct 2,09:34

IRCC CREȘTE ȘI TINDE SĂ EGALEZE ROBOR. CE SE ÎNTÂMPLĂ CU CREDITELE ROMÂNILOR ȘI CE RECOMANDĂ SPECIALIȘTII ÎN FINANȚE

Sep 7,07:12

WORKSHOPURI, TURE FOTO ȘI ALTE SURPRIZE PENTRU PASIONAȚII DE FOTOGRAFIE, LA PHOTOSETUP IMAGEFEST

Sep 6,18:41

ALOCAȚIE COPII 2023: MODALITĂȚI DE ECONOMISIRE A ALOCAȚIEI COPIILOR PENTRU UN SPRIJIN FINANCIAR LA ÎNCEPUT DE DRUM

Sep 4,15:51

DIRECTORII INOVATORI DIN MARKETING, PASIONAȚI DE TRENDURI ȘI NOI TEHNOLOGII, SE REÎNTÂLNESC LA DIGICON 2023

Sep 1,14:19

FERMIERII ROMÂNI CAUTĂ SOLUȚII PENTRU SALVAREA PRODUCȚIEI PROPRII DE CEREALE PE FONDUL IMPORTURILOR IEFTINE DIN UCRAINA

Aug 24,17:44

Cele mai comune ȋnșelăciuni și cum să le eviți atunci când ȋți construiești o casă

Aug 21,13:04

Românii sunt tot mai interesați de cursuri pentru dezvoltare personală

Aug 18,16:06

DR. EGON CHOLAKIAN SE ADRESEAZĂ ÎN MOD PUBLIC LIDERILOR MONDIALI DESPRE DEZVOLTAREA FĂRĂ PRECEDENT A EVENIMENTELOR CLIMATICE DISTRUGĂTOARE

CELE MAI CITITE ȘTIRI

Două dintre cele mai mari agenții de Digital Marketing - MoLoSo Agency și SEOcupcake își unesc forțele

Echipă de români lansează o platformă de NFT-uri bazată pe Inteligență Artificială

Coșurile Bokashi Organko, soluție eficientă de colectare separată și valorificare a bio-deșeurilor ca bază pentru compost, disponibile în România