Karpaten Turism / 15.11.2021 / 11:23

Karpaten Turism, vânzări de peste 2 milioane euro, la Târgul de Turism. Ce destinații au ales românii.

Karpaten Turism a vândut mai mult de 3.000 de pachete de vacanță, ȋn valoare de peste 2 milioane de euro, la Târgul de Turism, ediția de toamnă, desfășurat online ȋntre 11 și 14 noiembrie. Ȋn urma cererii crescute, agenția a prelungit Târgul până pe 18 noiembrie, pentru a oferi tuturor turiștilor posibilitatea de a-și rezerva concedii pentru Sărbătorile de iarnă sau pentru Vara 2022, la tarife speciale.

,,Ȋn topul vânzărilor se află Egipt, Turcia și Grecia, iar cele mai căutate destinații exotice sunt Republica Dominicană, Maldive, Kenya și Zanzibar. Clienții au primit foarte bine și noua destinație din portofoliul nostru, Sri Lanka (FOTO). Până pe 18 noiembrie, avem reduceri de până la 65%, atât pentru vacanțele de iarnă, cât și early booking, pentru vara 2022”, spune Alexandru Mărginean, Manager General Karpaten Turism.

Zborurile către Sri Lanka, o nouă premieră pentru România, vor fi operate de Gullivair, ȋn perioada noiembrie 2021 – martie 2022, iar prețul unui pachet de 8 zile este cuprins ȋntre 959 și 4000 euro/ persoană.

Oferta Karpaten de Revelion cuprinde 37 de zboruri charter, către 16 destinații, de pe patru continente.

Pentru Revelion, pe lângă Sri Lanka, oferta Karpaten mai include zboruri spre Egipt (Hurghada, Sharm-el-Sheikh, Luxor, Marsa Alam), Turcia (Antalya, Istanbul), Malta, Dubai, Maldive, Zanzibar, Kenya, Mauritius, Capul Verde, Republica Dominicană și Madeira.

Cele mai căutate destinații pentru vara viitoare sunt Antalya, Bodrum, Hurghada, Creta, Zakynthos și Rhodos. Cei care ȋși rezervă de pe acum vacanța trebuie să achite un avans de 10% și beneficiază de anulare gratuită cu până la 30 de zile ȋnainte de plecare, precum și de opțiunea de a achiziționa o asigurare de călătorie cu protecție COVID-19.

Karpaten Turism a primit titlul de ,,Cea mai bună agenţie de Incoming din România” din partea TopHotelAwards în 2016, 2018 și 2019, iar la gala din 2021 a câștigat Premiul 1 la categoria Best Initiative for Supporting Global Tourism, pentru lansarea ȋn premieră a zborurilor charter către Maldive și alte destinații exotice, ȋn perioada pandemiei de coronavirus.

Despre companie: Karpaten Turism este una dintre cele mai mari agenţii turoperatoare din România, specializată în organizarea de pachete și servicii turistice complexe, atât pe plan local, cât și peste hotare. Fondată în anul 1996, Karpaten Turism a fost una dintre primele agenţii turoperatoare care s-a dedicat promovării atracţiilor turistice din România și atragerii de turiști străini, reușind de-a lungul timpului să devină lider de piaţă în organizarea de circuite, croaziere și sejururi.

SHARE:

ULTIMELE ȘTIRI

13:14

Viitor Plus lansează prima campanie de informare despre reciclarea din București

11:28

Bilanț Black Friday 2021: Curierii au ridicat peste 2 milioane de comenzi de la retaileri, ȋn primul weekend de BF

10:11

Producătorul român de echipamente de ski, Strindberg, câștigă teren în fața brandurilor internaționale

09:06

Creșteri în vânzări, scădere pe bonul mediu. Românii aleg produse de home&deco accesibile, dar cu un design deosebit

11:40

O nouă criptomonedă românească intră pe piața virtuală. Un tânăr de 19 ani în spatele tehnologiei inovatoare

09:46

Elevii și profesorii de la Școala Superioară Comercială „Nicolae Kretzulescu” pot învăța tehnologiile educaționale 4.0 în cel de-al șaptelea SmartLab

11:08

8.000 de kilograme de materiale reciclabile au fost salvate de la groapa de gunoi de elevii din Sectorul 2

13:00

Magazinul online WatchShop estimează creșteri cu 50% de Black Friday 2021 față de anul trecut

15:03

Peste 4.000 de pacienți cu COVID19 vor fi tratați cu ajutorul concentratoarelor și măștilor de oxigen donate către 67 de spitale

12:09

Corporațiile caută tot mai des cursuri integrate de formare pentru angajații lor

08:09

Campanie anti bullying cu milioane de vizualizări lansată de vloggerul Vlad Vaida

13:15

Instant Factoring se extinde în Serbia. Peste 55 mil. EUR valoarea facturilor achitate pe piața din România

09:30

ANAF actualizează lista marilor contribuabili. Ce obligații suplimentare aduc în cazul majorității companiilor cu cifră de afaceri peste 10 mil. euro

14:10

Turiştii români pot călători mai uşor ȋn Thailanda. Avantajele unei vacanṭe de vis ȋn această perioadă

13:57

Verdino Green Foods își mărește capitalul cu ajutorul BlackPeak Capital și vizează vânzări de 100 de milioane de euro în cinci ani

CELE MAI CITITE ȘTIRI

Altex România lansează Altex Travel, în parteneriat cu touroperatorul Karpaten Turism

Inovație în comerțul online românesc, cu comisioane de procesare a plăților la jumătate și decontări mai rapide

Pe 7 si 8 octombrie, Webstock aduce noile tendinte din social media