FutureCoin / 18.11.2021 / 11:40

O nouă criptomonedă românească intră pe piața virtuală. Un tânăr de 19 ani în spatele tehnologiei inovatoare

FutureCoin, o criptomonedă bazată pe o tehnologie cu o viteză medie de 194 de ori mai rapidă în raport cu celalalte tehnologii blockchain, se lansează pe piața globală la începutul lunii decembrie. Proiectele care susțin FutureCoin dețin deja o capitalizare totală în valoare de 4 milioane de dolari, numai luna aceasta echipa reușind să obțină aproximativ 3 milioane de dolari prin achiziții ale monedei, din care 600.000 de dolari reprezintă investiția a doi investitori privați din Dubai și Elveția.

FutureCoin își propune să creeze o punte între piața financiară tradițională și piața criptomonedelor. Tehnologia TradeLink, din spatele FutureCoin, are la bază un nou sistem de validare, POT (Proof of Trade), care presupune minarea automată în timpul tranzacției și anonimizarea fiecărui schimb comercial, astfel încât să ofere protecție completă împotriva atacurilor cibernetice. Aflată în faza de dezvoltare, noua tehnologie va fi lansată în decursul anului 2023.

Fondatorul FutureCoin, Cristian Filip, în vârstă de 19, își propune ca prin noua tehnologie să revoluționeze piața monedelor virtuale și să rezolve câteva dintre problemele existente în sistemul blockchain actual, precum: implicarea terților în tranzacțiile cu criptomonede, expunerea la atacuri cibernetice, performanța scăzută în infrastructura blockchain actuală și, mai ales, lipsa interoperabilitatății între diferite soluții blockchain și servicii externe.

Criptomoneda va fi susținută de rezultatele reale a 12 proiecte tehnologice inovatoare în domeniul financiar, a căror valoare estimată ajunge la 4 trilioane de dolari până în 2030, și pe care FutureCoin își propune să le lanseze la nivel global. Patru dintre aceste proiecte vor fi deja lansate anticipat în decursul acestei luni, față de termenul din 2022 stabilit inițial.

„Suntem o echipă tânără și vizionară, de 30 de oameni creativi și experimentați, motiv pentru care avem încredere că această monedă și proiectele ei vor fi capabile să producă schimbări în lumea în care trăim astăzi și în viitorul apropiat. FutureCoin este singura monedă virtuală care oferă soluții pentru actualele probleme din piața de criptomonede, iar proiectele dezvoltate în jurul ei îi vor amplifica impactul în piață. În prezent suntem în faza de pre-sale și ne propunem să obținem o finanțare în valoare de 15 milioane de dolari, cu ajutorul căreia să demarăm o parte dintre cele 12 proiecte și să finalizăm câteva dintre ele în 2022”, susține Cristian Filip, fondator și CEO Tradelink Technology LTD (FOTO)

„Luna aceasta vom lansa Coinfiles, o platformă unde vor fi disponibile toate statisticile despre criptomonede, exchange-uri și piața cripto, precum și launchpad-ul pentru proiecte cripto și aplicația investitorilor FutureCoin. Aici investitorii vor putea vedea toate datele financiare, statistici despre campaniile de marketing, vor avea posibilitatea să comunice între ei și să primească cele mai recente știri din piață, dar și să ia parte la deciziile board-ului cu privire la proiecte. În plus, suntem în faza de versiune Beta pentru Destiny Wallet & Destiny Swap, alte două proiecte din ecosystemul creat de FutureCoin”, susține Iustinian Filip, COO Tradelink Technology LTD.

Cele 12 proiecte din ecosistemul FutureCoin care vor contribui la scalarea companiei TradeLink Technology LTD și la susținerea monedei includ: procesator de plăți și card de credit/debit, prima bancă virtuală creată special pentru criptomonede și 100% descentralizată (deja aflată în testare Beta), portofoliu cripto digital, o aplicație fintech de procesare a plăților - care să poată fi folosită inclusiv pentru monedele din circuitul curent - o platformă de licitații digitale în criptomonede și alte proiecte similare. Scopul acestor proiecte este să ofere: scalabilitate, profitabilitate, descentralizare completă a sistemului, interoperabilitate între diverse sisteme blockchain, o tehnologie imposibil de minat și 100% siguranță prin tehnologia TradeLink.

FutureCoin este singura monedă virtuală de acest tip care oferă posibilitatea de a investi în proiecte complementare din sistem, cu randament al investițiilor.

Cristian Filip, fondatorul FutureCoin, este un tânăr antreprenor și milionar român, care a intrat în domeniul afacerilor încă de la 15 ani, când a început prin oferirea de servicii de marketing pe platformele de freelancing, făcând apoi trecerea înspre piețele financiare.În prezent, gestionează un fond mutual de acțiuni, FILIP CAPITAL, unde administrează active de peste 14 milioane de dolari.

Din board-ul FutureCoin mai fac parte și Brian J. Esposito, Head of Business Strategy, David Vaz, BlockChain & IT Advisor, Bibhu Dash, Head Of AI & FinTech Integration și Shaun Dindial, Business Advisor, BlockChain Investor.

Despre companie: FutureCoin a fost creată în 2020, folosind un blockchain care conectează Binance Smart Chain (BEP20) și ERC20, acesta urmând să fie folosit până la dezvoltarea TradeLink. Noua tehnologie va oferi o securizare și anonimizare a tranzacțiilor efectuate, eliminarea taxelor suplimentare și conectarea la toate platformele existente pe internet și în viața reală. Acestea vor face din FutureCoin cea mai puternică, rapidă, inteligentă, stabilă și sigură monedă, datorită sistemului de validare POT.

SHARE:

ULTIMELE ȘTIRI

13:14

Viitor Plus lansează prima campanie de informare despre reciclarea din București

11:28

Bilanț Black Friday 2021: Curierii au ridicat peste 2 milioane de comenzi de la retaileri, ȋn primul weekend de BF

10:11

Producătorul român de echipamente de ski, Strindberg, câștigă teren în fața brandurilor internaționale

09:06

Creșteri în vânzări, scădere pe bonul mediu. Românii aleg produse de home&deco accesibile, dar cu un design deosebit

09:46

Elevii și profesorii de la Școala Superioară Comercială „Nicolae Kretzulescu” pot învăța tehnologiile educaționale 4.0 în cel de-al șaptelea SmartLab

11:23

Karpaten Turism, vânzări de peste 2 milioane euro, la Târgul de Turism. Ce destinații au ales românii.

11:08

8.000 de kilograme de materiale reciclabile au fost salvate de la groapa de gunoi de elevii din Sectorul 2

13:00

Magazinul online WatchShop estimează creșteri cu 50% de Black Friday 2021 față de anul trecut

15:03

Peste 4.000 de pacienți cu COVID19 vor fi tratați cu ajutorul concentratoarelor și măștilor de oxigen donate către 67 de spitale

12:09

Corporațiile caută tot mai des cursuri integrate de formare pentru angajații lor

08:09

Campanie anti bullying cu milioane de vizualizări lansată de vloggerul Vlad Vaida

13:15

Instant Factoring se extinde în Serbia. Peste 55 mil. EUR valoarea facturilor achitate pe piața din România

09:30

ANAF actualizează lista marilor contribuabili. Ce obligații suplimentare aduc în cazul majorității companiilor cu cifră de afaceri peste 10 mil. euro

14:10

Turiştii români pot călători mai uşor ȋn Thailanda. Avantajele unei vacanṭe de vis ȋn această perioadă

13:57

Verdino Green Foods își mărește capitalul cu ajutorul BlackPeak Capital și vizează vânzări de 100 de milioane de euro în cinci ani

CELE MAI CITITE ȘTIRI

Altex România lansează Altex Travel, în parteneriat cu touroperatorul Karpaten Turism

Inovație în comerțul online românesc, cu comisioane de procesare a plăților la jumătate și decontări mai rapide

Pe 7 si 8 octombrie, Webstock aduce noile tendinte din social media