Cristian Manafu / 06.10.2021 / 13:26

Pe 7 si 8 octombrie, Webstock aduce noile tendinte din social media

Cel mai important eveniment despre social media din Romania, Webstock, isi deschide portile online pe 7 si 8 octombrie in fata tuturor celor pasionati de mediul online, creatori de continut, specialisti in marketing si comunicare si oameni interesati de noi tendinte.

De 13 ani, Webstock aduce in prim plan noutatile momentului din lumea digitala prin intermediul unor voci puternice din arii diverse de activitate. Timp de 2 zile, nume cunoscute din media vin in fata microfonului, practicieni cu experienta dovedita impartasesc continut valoros, bloggeri si influenceri creeaza momente de inspiratie.

Evenimentul poate fi urmarit gratuit pe site-ul www.webstock.ro de pe orice dispozitiv mobil, laptop, desktop sau chiar televizor. Transmisiunea live propune audientei o experienta apropiata de cea a unei conferinte clasice, evenimentul fiind organizat pe o scena amenajata ca un studio TV.

Anul acesta, Webstock pune mare accent pe creativitate, pe evolutia platformelor sociale si pe noi tactici de promovare digitale. Vorbitorii invitati vor oferi cele mai noi informatii despre social media, vor prezenta studii de caz relevante si vor transmite emotie prin povestiri speciale.

Printre vorbitorii de anul acesta se numara: Carla's Dreams, Horia Brenciu, Adrian Nartea, Marius Moga, Dan Dinu (Romania Salbatica), Paul Olteanu (Mind Arhitect), Laura Barbu(Vodafone), Ioana Gorganeanu (Mastercard), Ioana Marzac-Sigarteu (Samsung), Andreea Blejan (BCR), Raluca Teodorescu (Enel), Ana Maria Bejan (Caroli Foods Group), Alex 'Jay' Balan (Bitdefender) si multi altii. Lista completa a vorbitorilor este disponibila pe www.webstock.ro.

Webstock Awards 2021

La final de eveniment, vineri, incepand cu ora 18:00, comunitatea digitala locala isi da intalnire la Webstock Awards 2021, cea mai importanta gala dedicata proiectelor si campaniilor social media din tara. An de an, pe scena competitiei urca reprezentantii celor mai creative agentii si brand-uri de la noi pentru a primi recunoasterea juriului format din profesionisti in marketing si comunicare. Anul acesta, in cele 25 de categorii aflate in concurs, au fost nominalizate 380 de proiecte, campanii si persoane, care au fost apreciate de 124 de jurati.

Webstock 2021 este un eveniment organizat in parteneriat cu Vodafone Romania si cu sprijinul George, Samsung, Nespresso, Mastercard, Bitdefender, Absolut, Enel, McDonald's, Cora, Skoda, MaestroMedLife, Answear, Oxygen, Siviero Maria si MTH Digital.

Evenimentul poate fi urmarit online pe 7 si 8 octombrie, pe www.webstock.ro, incepand cu ora 09.45.

Despre companie: Agentie de organizare si planificare de evenimente online si offline, ce propune concepte creative si inedite, continut original si solutii tech avansate.

SHARE:

ULTIMELE ȘTIRI

May 27,13:21

Criptomonedele cuceresc piața imobiliară din România

May 27,12:43

Cele mai populare femei din România din toate timpurile

May 27,09:24

Verdino Green Foods vizează neutralitatea CO2 prin parteneriatul cu Resalta

May 27,09:14

Karpaten Turism, premiată pentru Cea mai bună inițiativă de susținere a turismului la nivel global, în cadrul Top Hotel Awards 2022

May 23,10:54

Telecomunicațiile mobile mai sigure acum, cu noile variante de securitate a aplicațiilor

May 17,06:52

PSIHOLOGII ȘI ANALIȘTII FINANCIARI DEZBAT RELAȚIA DINTRE CREȘTEREA INFLAȚIEI ȘI FERICIRE

May 16,14:03

Vânzări record de cosmetice, în plină pandemie, pentru brandul românesc Cupio: 15 milioane de euro doar în 2021

May 9,06:11

Explozie în comerțul online. Proprietarii de magazine virtuale preferă platformele e-commerce cu tehnologii avansate și complexe

May 5,08:03

Polonezii de la Asseco SEE anunță rezultate in creștere pe trimestrul 1 din 2022

Apr 28,13:45

Grupul SOFTONE achiziționează REGATE

Apr 21,12:22

Unde merg românii de Paște și 1 mai. Cu cât a crescut numărul celor care călătoresc în afara țării, după pandemie

Apr 20,13:25

IVECO România, în sprijinul eco-educației tinerilor ingineri

Apr 20,12:34

Cum se câștigă și se pierde din criptomonede

Apr 15,08:32

Criza resursei umane din sectorul IT&C se va accentua

Apr 11,14:47

Forumul BRCC: România este țară din UE cu cea mai mare independență energetică și prezintă oportunități remarcabile de investiții

CELE MAI CITITE ȘTIRI

Echipă de români lansează o platformă de NFT-uri bazată pe Inteligență Artificială

Coșurile Bokashi Organko, soluție eficientă de colectare separată și valorificare a bio-deșeurilor ca bază pentru compost, disponibile în România

Token-ul lansat de compania americana Nooft Technologies și-a triplat prețul în câteva ore de la lansare