Smarttech247 / 05.10.2021 / 07:11

Smarttech247, lider pe piața de securitate cibernetică, își deschide oficial noile birouri din România

Compania irlandeză Smarttech247, lider recunoscut pe piața globală de securitate cibernetică, a inaugurat oficial noile sale birouri din centrul Bucureștiului, într-o conferință despre evoluția amenințărilor de securitate cibernetică în anul 2021. Evenimentul s-a desfășurat în prezența Ambasadorului Irlandei, E.S. Paul McGarry, a Ralucăi Săceanu, COO Smarttech247 și a doamnei Gemma Webb, CEO Romania Ireland Business Association (RIBA).

Evenimentul, desfășurat la chiar Resedința Ambasadorului Irlandei în România, a atras o serie de vorbitori-cheie, peste 50 de profesioniști din industrie și lideri de afaceri din diverse sectoare, inclusiv guvern, servicii financiare, telecomunicații, sănătate, tehnologie și sectorul securității cibernetice.

În cadrul evenimentului, Raluca Săceanu, Chief Operating Officer Smarttech247, a declarat: „Este prima dată când organizăm un astfel de eveniment în România cu scopul de a împărtăși idei cu privire la modalități de a menține sub control amenințările de securitate cibernetică. În contextul în care autoritățile și companiile se străduiesc să-și protejeze interesele, s-a dovedit a fi un eveniment important și foarte apreciat. Suntem mândri că am reușit să îl organizam într-o locație atât de importantă precum București, care devine un centru de referință în materie de securitate cibernetică în Europa."

Noile birouri ale companiei sunt amplasate într-un prestigios centru de afaceri, ocupat primordial de companii high tech cu creștere exponențială, contribuind la o expunere și promovare mai eficientă a produselor și serviciilor Smarttech247, dar și la creșterea cotei de piață a companiei.

„Sunt momente extrem de interesante pentru Smarttech247, pentru programul nostru de consolidare a planului de afaceri pentru piața din România și regiunea Europei Centrale și de Sud-Est, și suntem convinși că prin inaugurarea acestui nou sediu agenda noastră de inovare, dezvoltare și extindere va cunoaște un nou imbold", spune Raluca Săceanu, COO Smarttech247.

În cadrul evenimentului au fost discutate aspecte aplicate privind evoluția amenințărilor de securitate cibernetică pe plan global, în particular în Romania, și modul în care organizațiile private și publice își pot intensifica și armoniza colaborarea în efortul de combatere a criminalității informatice.

Printre vorbitorii-cheie care au participat la eveniment se remarcă Alexandru Nazare, fost ministru de Finanțe al României și unul dintre liderii importanți responsabili de negocierea și aducerea la București a Centrului de Securitate Cibernetică al Uniunii Europene.

Platforma companiei Smarttech247, specializată în threat intelligence, oferă clienților săi o componentă de management al detecției și răspunsului pe bază de informații acționabile, detecție 24/7 a amenințărilor, investigare și răspuns. Serviciile Smarttech sunt create după principiul prevenției proactive, iar acest lucru se realizează prin utilizarea de tehnologii de ultimă oră în Cloud, analiză de big data și machine learning, toate sub coordonarea echipei specializate în coordonarea răspunsului la incidente.

Despre companie: Smarttech247 este o companie multipremiată în domeniul identificării și răspunsului la amenințări cibernetice (MDR - Managed Detection & Response), lider global în domeniul operațiunilor de securitate. În prezent, compania are birouri deschise în Irlanda, Regatul Unit, România, Polonia și SUA.

SHARE:

ULTIMELE ȘTIRI

13:14

Viitor Plus lansează prima campanie de informare despre reciclarea din București

11:28

Bilanț Black Friday 2021: Curierii au ridicat peste 2 milioane de comenzi de la retaileri, ȋn primul weekend de BF

10:11

Producătorul român de echipamente de ski, Strindberg, câștigă teren în fața brandurilor internaționale

09:06

Creșteri în vânzări, scădere pe bonul mediu. Românii aleg produse de home&deco accesibile, dar cu un design deosebit

11:40

O nouă criptomonedă românească intră pe piața virtuală. Un tânăr de 19 ani în spatele tehnologiei inovatoare

09:46

Elevii și profesorii de la Școala Superioară Comercială „Nicolae Kretzulescu” pot învăța tehnologiile educaționale 4.0 în cel de-al șaptelea SmartLab

11:23

Karpaten Turism, vânzări de peste 2 milioane euro, la Târgul de Turism. Ce destinații au ales românii.

11:08

8.000 de kilograme de materiale reciclabile au fost salvate de la groapa de gunoi de elevii din Sectorul 2

13:00

Magazinul online WatchShop estimează creșteri cu 50% de Black Friday 2021 față de anul trecut

15:03

Peste 4.000 de pacienți cu COVID19 vor fi tratați cu ajutorul concentratoarelor și măștilor de oxigen donate către 67 de spitale

12:09

Corporațiile caută tot mai des cursuri integrate de formare pentru angajații lor

08:09

Campanie anti bullying cu milioane de vizualizări lansată de vloggerul Vlad Vaida

13:15

Instant Factoring se extinde în Serbia. Peste 55 mil. EUR valoarea facturilor achitate pe piața din România

09:30

ANAF actualizează lista marilor contribuabili. Ce obligații suplimentare aduc în cazul majorității companiilor cu cifră de afaceri peste 10 mil. euro

14:10

Turiştii români pot călători mai uşor ȋn Thailanda. Avantajele unei vacanṭe de vis ȋn această perioadă

CELE MAI CITITE ȘTIRI

Altex România lansează Altex Travel, în parteneriat cu touroperatorul Karpaten Turism

Inovație în comerțul online românesc, cu comisioane de procesare a plăților la jumătate și decontări mai rapide

Pe 7 si 8 octombrie, Webstock aduce noile tendinte din social media