Karpaten Turism / 21.04.2022 / 12:22

Unde merg românii de Paște și 1 mai. Cu cât a crescut numărul celor care călătoresc în afara țării, după pandemie

Românii aleg destinațiile călduroase, atât pentru vacanța de Paște, cât și pentru cea de 1 mai. Egipt, Dubai, Maroc și Turcia sunt ȋn topul preferințelor turiștilor Karpaten Turism. Agenția a vândut anul acesta, pentru perioada de Paște și 1 mai, cu 30% mai multe pachete față de anul trecut.

,,Românii sunt mult mai dornici să călătorească, după terminarea pandemiei. Ȋn 2021, ȋn perioada Paște-1 mai, au călătorit 10.000 de persoane, iar acum ȋnregistrăm o creștere de 30%. Dacă anul trecut, majoritatea clienților noștri au ales Egiptul, datorită relaxării măsurilor anti-Covid, ȋn prezent, se bucură de redeschiderea unor destinații noi, precum, Dubai, Argentina, Brazilia sau Peru”, spune Alexandru Mărginean, Manager General Karpaten Turism.

Alte pachete turistice populare printre clienții Karpaten Turism, pentru sărbătorile de primăvară, sunt Circuitele ȋn India, Peru, Argentina – Brazilia, Spania & Santiago de Compostela, Israel și Cappadocia. Charterele către Republica Dominicană și Dubai se află, ȋn continuare, printre cele mai bine vândute destinații exotice din portofoliul agenției.

Cât costă vacanța de primăvară?

,,Prețurile pachetelor turistice au crescut față de anul trecut, din cauza scumpirii petrolului, care influențează ofertele companiilor aeriene, dar asta se vede, ȋn special, ȋn cazul zborurilor lungi. Facem, însă, tot posibilul pentru ca acest lucru să se simtă cât mai puțin în ofertele Karpaten, iar clienții noștri să nu fie afectați”, completează Alexandru Mărginean, Manager General Karpaten Turism.

Destinații Paște 2022

Costuri pachete

Egipt

de la 399 euro/pers. la 3200 euro/pers.

Dubai

de la 499 euro/pers. la 4800 euro/pers.

Maroc

de la 489 euro/pers. la 2500 euro/pers.

Karpaten Turism este una dintre cele mai mari agenţii turoperatoare din România, specializată în organizarea de pachete și servicii turistice complexe, atât pe plan local, cât și peste hotare.

Fondată în anul 1996, Karpaten Turism a fost una dintre primele agenţii turoperatoare care s-a dedicat promovării atracţiilor turistice din România și atragerii de turiști străini, reușind de-a lungul timpului să devină lider de piaţă în organizarea de circuite, croaziere și sejururi.

Agenția a primit titlul de ,,Cea mai bună agenţie de Incoming din România” din partea TopHotelAwards în 2016, 2018 și 2019, iar la gala din 2021 a câștigat Premiul 1 la categoria Best Initiative for Supporting Global Tourism, pentru lansarea ȋn premieră a zborurilor charter către Maldive și alte destinații exotice, ȋn perioada pandemiei de coronavirus.

Despre companie: Karpaten Turism este una dintre cele mai mari agenţii turoperatoare din România, specializată în organizarea de pachete și servicii turistice complexe, atât pe plan local, cât și peste hotare.

SHARE:

LATEST NEWS

May 27,13:21

Criptomonedele cuceresc piața imobiliară din România

May 27,12:43

Cele mai populare femei din România din toate timpurile

May 27,09:24

Verdino Green Foods vizează neutralitatea CO2 prin parteneriatul cu Resalta

May 27,09:14

Karpaten Turism, premiată pentru Cea mai bună inițiativă de susținere a turismului la nivel global, în cadrul Top Hotel Awards 2022

May 23,10:54

Telecomunicațiile mobile mai sigure acum, cu noile variante de securitate a aplicațiilor

May 17,06:52

PSIHOLOGII ȘI ANALIȘTII FINANCIARI DEZBAT RELAȚIA DINTRE CREȘTEREA INFLAȚIEI ȘI FERICIRE

May 16,14:03

Vânzări record de cosmetice, în plină pandemie, pentru brandul românesc Cupio: 15 milioane de euro doar în 2021

May 9,06:11

Explozie în comerțul online. Proprietarii de magazine virtuale preferă platformele e-commerce cu tehnologii avansate și complexe

May 5,08:03

Polonezii de la Asseco SEE anunță rezultate in creștere pe trimestrul 1 din 2022

Apr 28,13:45

Grupul SOFTONE achiziționează REGATE

Apr 20,13:25

IVECO România, în sprijinul eco-educației tinerilor ingineri

Apr 20,12:34

Cum se câștigă și se pierde din criptomonede

Apr 15,08:32

Criza resursei umane din sectorul IT&C se va accentua

Apr 11,14:47

Forumul BRCC: România este țară din UE cu cea mai mare independență energetică și prezintă oportunități remarcabile de investiții

Apr 7,10:30

Recomandări cu eficiență dovedită pentru companii, din partea specialiștilor în consultanță financiară

MOST VIEWED NEWS

Echipă de români lansează o platformă de NFT-uri bazată pe Inteligență Artificială

Coșurile Bokashi Organko, soluție eficientă de colectare separată și valorificare a bio-deșeurilor ca bază pentru compost, disponibile în România

Token-ul lansat de compania americana Nooft Technologies și-a triplat prețul în câteva ore de la lansare