ARTESANA INTERNATIONAL S.A. / 25.07.2023 / 13:38

butonul de deschidere a chatului

Artesana, producătorul român de lactate minim procesate, are un nou Director General Executiv

Artesana, producătorul român de lactate artizanale din lapte 100% românesc, și-a numit noul Director General Executiv. Sergiu Mulțescu, care ocupa până în prezent funcția de Director Comercial în cadrul aceleiași companii, va conduce direcția strategică de dezvoltare și de vânzări a Artesana International SA.

„Ne bucură să facem anunțul promovării lui Sergiu Mulțescu în funcția de Director general executiv al Artesana. Sergiu a fost alături de noi și de Artesana, de aproape 10 ani, și lui i se datorează o foarte mare parte din ascensiunea brandului. Susținerea oamenilor care și-au probat capacitatea de a excela, de a inova și de a îndeplini obiectivele trasate, în acord cu principiile și valorile Artesana, este parte a politicii noastre de personal. Odată cu operaționalizarea noii fabrici Artesana, echipa noastră nu doar că se extinde, ci se și consolidează prin promovarea în funcții cheie a colegilor noștri cu rezultate în dezvoltarea companiei”, a declarat Alina Donici, Managing Partner Artesana.

Sergiu Mulțescu s-a alăturat echipei artizanilor laptelui în anul 2014, dată de la care a condus echipa de vânzări Artesana și a acceptat, încă de pe atunci, provocările care veneau la pachet cu ambițiile tinerilor antreprenori din Tecuci, județul Galați.

„Ce am apreciat în primele momente la fondatorii Artesana, Alina și Daniel Donici, sunt fix aceleași lucruri pentru care sunt alături de ei și acum: simplitatea și onestitatea. Însă ce m-a atras cel mai mult și cel mai mult, a fost curajul și nebunia de a visa atât de înalt!”, spune Sergiu Mulțescu despre primul lui contact cu membrii echipei Artesana.

„La companie mi-a plăcut provocarea în sine. La început și din experiența pe care am avut-o anterior, mi-a fost greu să înțeleg ce făceau oamenii în Artesana, atât din prisma calității produselor, dar mai ales din prisma principiilor și valorilor care erau transmise de echipa foarte tânără de management. Aceste valori și principii au fost mereu puse pe un mare piedestal și întotdeauna au primat în fața profitului.

Avem un secret pentru succesul echipei noastre și a brandului nostru, dar este unul pe care îl pot împărtăși. Oamenii pe care îi avem lângă noi, cei care au aderat la principiile și valorile noastre, care cred cu tărie în ceea ce facem și au devenit o parte o poveștii Artesana, ei sunt secretul nostru. Noi știm sigur că povestea merge mai departe cu oameni”, a mai declarat Sergiu Mulțescu, noul Director general executiv al Artesana.

Brandul Artesana a luat naștere în 2012 și este o poveste adevărată din România. O poveste scrisă de doi români, Alina și Daniel Donici, și familia lor, în timp, cu trudă, uneori cu sacrificii, temeri și clipe grele. Dar este și o poveste cu multe victorii meritate, stropită uneori cu lacrimi de bucurie. Este povestea succesului dobândit în tihnă, nu peste noapte, cu muncă și fără compromisuri.

În 2022, la 10 ani de la lansarea Artesana, business-ul a înregistrat o cifră de afaceri de aproape 5 milioane euro, cu 75 de angajați.

Brandul Artesana se află pe piața românească din august 2012, iar în retail-ul modern din august 2013. Astăzi, produsele Artesana se găsesc în peste 1000 de magazine în toată țara, în majoritatea rețelelor de retail modern dar și în rețele locale sau băcănii specializate. După o investiție de peste 6 milioane de euro, în cea de-a doua fabrică, producția lactatelor Artesana din Tecuci, județul Galați, ar putea crește de până la zece ori față de fabrica veche. Artesana a încheiat anul 2022 cu o cifră de afaceri de 5 milioane de euro, iar pentru 2023 estimează venituri de 8 milioane de euro.

Descrierea Companiei:

Brandul Artesana a luat naștere în 2012 și este o poveste adevărată din România. O poveste scrisă de doi români, Alina și Daniel Donici, și familia lor, în timp, cu trudă, uneori cu sacrificii, temeri și clipe grele. Dar este și o poveste cu multe victorii meritate, stropită uneori cu lacrimi de bucurie. Este povestea succesului dobândit în tihnă, nu peste noapte, cu muncă și fără compromisuri.

SHARE:

ULTIMELE ȘTIRI

Sep 7,07:12

WORKSHOPURI, TURE FOTO ȘI ALTE SURPRIZE PENTRU PASIONAȚII DE FOTOGRAFIE, LA PHOTOSETUP IMAGEFEST

Sep 6,18:41

ALOCAȚIE COPII 2023: MODALITĂȚI DE ECONOMISIRE A ALOCAȚIEI COPIILOR PENTRU UN SPRIJIN FINANCIAR LA ÎNCEPUT DE DRUM

Sep 4,15:51

DIRECTORII INOVATORI DIN MARKETING, PASIONAȚI DE TRENDURI ȘI NOI TEHNOLOGII, SE REÎNTÂLNESC LA DIGICON 2023

Sep 1,14:19

FERMIERII ROMÂNI CAUTĂ SOLUȚII PENTRU SALVAREA PRODUCȚIEI PROPRII DE CEREALE PE FONDUL IMPORTURILOR IEFTINE DIN UCRAINA

Aug 24,17:44

Cele mai comune ȋnșelăciuni și cum să le eviți atunci când ȋți construiești o casă

Aug 21,13:04

Românii sunt tot mai interesați de cursuri pentru dezvoltare personală

Aug 18,16:06

DR. EGON CHOLAKIAN SE ADRESEAZĂ ÎN MOD PUBLIC LIDERILOR MONDIALI DESPRE DEZVOLTAREA FĂRĂ PRECEDENT A EVENIMENTELOR CLIMATICE DISTRUGĂTOARE

Aug 14,11:41

Analiză: Top Cinci Cele Mai Bune Credite De Nevoi Personale În Trimestrul Al Treilea Din 2023

Jul 10,14:32

80% dintre companii sunt dispuse să lucreze cu tinerii absolvenți de Bacalureat

Jul 3,14:45

Primul hub medical de Chirurgie Plastică din România își consolidează echipa de parteneri.

Jun 29,12:36

ÎNCEP ÎNSCRIERILE PENTRU ADMITEREA LA SINGURA FACULTATE DE ANTREPRENORIAT DIN ROMÂNIA CU BURSE DE 25.000 EUR

Jun 29,09:00

IRCC scade în iulie 2023. Care sunt previziunile privind IRCC?

Jun 23,11:35

Daniel Donici, Artesana, premiat internațional pentru realizările antreprenoriale, la Istanbul

Jun 20,11:35

Digitalizarea industriei de construcții ajută la reducerea costurilor cu 20%

Jun 20,11:32

Dressingz, startup-ul din domeniul modei circulare, a atras peste 300.000 de euro finanțare, ȋn două săptămâni, pe platforma de crowdfunding Rōnin

CELE MAI CITITE ȘTIRI

Două dintre cele mai mari agenții de Digital Marketing - MoLoSo Agency și SEOcupcake își unesc forțele

Echipă de români lansează o platformă de NFT-uri bazată pe Inteligență Artificială

Coșurile Bokashi Organko, soluție eficientă de colectare separată și valorificare a bio-deșeurilor ca bază pentru compost, disponibile în România