Adina Cristescu / 29.06.2023 / 12:36

butonul de deschidere a chatului

ÎNCEP ÎNSCRIERILE PENTRU ADMITEREA LA SINGURA FACULTATE DE ANTREPRENORIAT DIN ROMÂNIA CU BURSE DE 25.000 EUR

Pe 13 iulie, EA - The Entrepreneurship Academy, organizează Admissions Day - prima sesiune de admitere pe loc pentru tinerii care vor să studieze business & antreprenoriat. Înscrierile vor fi deschise pentru elevii din clasele a XI-a și a XII-a, care își vor putea testa abilitățile și să descopere dacă antreprenoriatul este vocația lor. Zece dintre elevii selectați vor putea beneficia de burse în valoare de până la 25.000 de Euro.

Pentru a aplica la admiterea pe loc, este nevoie ca elevii să obțină nota minimă la Bacalaureat (nota șase). În locul dosarului de admitere, elevii vor lua parte la o provocare de business dată de o companie românească.

EA - The Entrepreneurship Academy, singura facultate de antreprenoriat din România, se pregătește pentru o nouă serie de elevi pasionați de business, cu o sesiune specială de admitere pe loc. Pe 13 iulie, aceștia vor lua parte la Bootday, pentru a vedea cum arată viața unui student la EA, dar și pentru a le demonstra mentorilor că dețin toate calitățile unui potențial student în cadrul facultății de antreprenoriat și managementul afacerilor.

NN, liderul pieței de asigurări de viață și pensii private, finanțează studenți care vor să se înscrie la EA - The Entrepreneurship Academy în acest an cu burse totale în valoare de 200.000 de euro, contribuind la taxele de școlarizare pe perioada celor patru ani de studii, la care se adaugă burse suplimentare în valoare de 50.000 de euro acordate de universitate.

Peste 60% dintre studenții și absolvenții EA - The Entrepreneurship Academy au deja propriul business, cele mai cunoscute startup-uri fiind Flip.ro, The Outfit, Glow2Go, Fustițe cu Luminițe, Confidas sau Difrnt, iar tinerii au generat numai în 2022 vânzări cumulate de 1,5 milioane de euro din business-uri incubate în cadrul facultății. Printre absolvenții EA - The Entrepreneurship Academy care au astăzi business-uri de succes se numără bursieri care au fost susținuți de NN să-și dezvolte educația antreprenorială în prima ediție de burse NN acordate generațiilor din perioada 2016-2020.

„EA - The Entrepreneurship Academy a avut un rol cheie în formarea și educarea mea ca antreprenor. Este un mediu cu un mix de elemente rar, pe care nu le-am regăsit în alte facultăți din țară: ai parte de antreprenori și specialiști de top care îți predau din lucrurile învățate pe propria piele, călătorii de învățare în diferite țări pentru a studia mediile de business locale și a cunoaște antreprenori internaționali, eşti încurajat să lucrezi în echipă și, nu în ultimul rând, să îți începi propria companie. Am simţit că la finalul anilor de studiu am plecat cu 3 lucruri valoroase: un bagaj solid de cunoştinţe generale de business, abilităţi de comunicare și leadership bine dezvoltate și un network de oameni cu care pot construi pe mai departe”, spune George Moroianu, cofondator Flip.ro și fost bursier NN.

„NN m-a susținut să urmez facultatea pe care mi-o doream, să-mi urmez pasiunea și să devin persoana care sunt astăzi. Am început să câștig primii bani din antreprenoriat la 16 ani, iar când construiești o companie de la zero și treci prin toate etapele ei, ai nevoie de tot ajutorul pentru a crea ceva valoros. Bursa NN a fost fix ce aveam nevoie la începutul drumului prin EA - The Entrepreneurship Academy și un headstart în viața de antreprenor”, spune și Horia Stupu, cofondator The Outfit și Difrnt și fost bursier NN.

Tinerii care vor să participe la evenimentul de admitere pe loc se pot înscrie la Admissions Day până pe data de 10 iulie. Înscrierile se fac printr-un formular online, în limba engleză, și un video de maximum 4 minute în care aceștia trebuie să răspundă la două întrebări - De ce îți dorești să devii antreprenor? și De ce este EA locul potrivit pentru tine?

După înscrierea online, elevii vor fi contactați de un consilier educațional, care îi va programa la interviul final. Acesta va avea loc imediat după Bootday, va dura aproximativ 30 de minute, iar elevii vor afla pe loc dacă au fost acceptați sau nu la EA.

Bursele acordate de NN începând din acest an se adresează tinerilor cu posibilități limitate care vor să urmeze studii aplicate de business în cadrul universității. Tinerii pot aplica până pe 13 iulie 2023, participă la etapa de admitere și află în aceeași zi dacă sunt admiși și se califică pentru bursă, luând în calcul resursele financiare ale familiei în ultimii doi ani și jumătate și numărul de membri ai familiei.

LINK VIDEO: https://www.youtube.com/watch?v=VHjGw9dpy00&ab_channel=TheEntrepreneurshipAcademy

Descrierea Companiei:

EA - The Entrepreneurship Academy este singura facultate antreprenorială din România, unde studenții învață practic încă din prima zi de școală cum să își construiască și să își dezvolte un business. Diploma pe care o obțin la sfarșitul programului este una de Bachelor in Business Administration with Entrepreneurship, emisă de universitatea parteneră din Olanda.

SHARE:

ULTIMELE ȘTIRI

Dec 30,15:30

Ce alternative au IT-iștii la Pilonul II de pensii după modificările codului fiscal? Investiția ȋn fonduri private vs. bani ,,ȋn mână”

Dec 30,15:30

BUGETELE ROMÂNILOR DE SĂRBĂTORI CRESC FAȚĂ DE ANUL TRECUT, DAR NU ȘI CANTITATEA ȘI CALITATEA CUMPĂRĂTURILOR. CE SFATURI OFERĂ SPECIALIȘTII ÎN FINANȚE

Dec 8,08:37

ASEE ROMÂNIA MIZEAZĂ PE O POSIBILĂ CREȘTERE DE 5% A VENITURILOR DIN OBȚINEREA CERTIFICĂRII VEEAM COMPETENCY PROGRAM

Oct 26,07:05

Care sunt cele mai noi tendințe ale utilizării AI ȋn marketing

Oct 17,13:45

Depozit-Virtual, revoluția românească din comerțul cu materiale de construcții, vizează extinderea în trei state europene

Oct 17,13:11

Criza forței de muncă se adâncește. Ce trebuie să facă angajatorii pentru a atrage candidați calificați

Oct 12,08:27

Peste 60% dintre marketeri au integrat AI ȋn activitatea profesională. Adoptarea AI și principiile etice ȋn folosirea sa, discutate la Digicon 2023

Oct 2,09:34

IRCC CREȘTE ȘI TINDE SĂ EGALEZE ROBOR. CE SE ÎNTÂMPLĂ CU CREDITELE ROMÂNILOR ȘI CE RECOMANDĂ SPECIALIȘTII ÎN FINANȚE

Sep 7,07:12

WORKSHOPURI, TURE FOTO ȘI ALTE SURPRIZE PENTRU PASIONAȚII DE FOTOGRAFIE, LA PHOTOSETUP IMAGEFEST

Sep 6,18:41

ALOCAȚIE COPII 2023: MODALITĂȚI DE ECONOMISIRE A ALOCAȚIEI COPIILOR PENTRU UN SPRIJIN FINANCIAR LA ÎNCEPUT DE DRUM

Sep 4,15:51

DIRECTORII INOVATORI DIN MARKETING, PASIONAȚI DE TRENDURI ȘI NOI TEHNOLOGII, SE REÎNTÂLNESC LA DIGICON 2023

Sep 1,14:19

FERMIERII ROMÂNI CAUTĂ SOLUȚII PENTRU SALVAREA PRODUCȚIEI PROPRII DE CEREALE PE FONDUL IMPORTURILOR IEFTINE DIN UCRAINA

Aug 24,17:44

Cele mai comune ȋnșelăciuni și cum să le eviți atunci când ȋți construiești o casă

Aug 21,13:04

Românii sunt tot mai interesați de cursuri pentru dezvoltare personală

Aug 18,16:06

DR. EGON CHOLAKIAN SE ADRESEAZĂ ÎN MOD PUBLIC LIDERILOR MONDIALI DESPRE DEZVOLTAREA FĂRĂ PRECEDENT A EVENIMENTELOR CLIMATICE DISTRUGĂTOARE

CELE MAI CITITE ȘTIRI

Două dintre cele mai mari agenții de Digital Marketing - MoLoSo Agency și SEOcupcake își unesc forțele

Echipă de români lansează o platformă de NFT-uri bazată pe Inteligență Artificială

Coșurile Bokashi Organko, soluție eficientă de colectare separată și valorificare a bio-deșeurilor ca bază pentru compost, disponibile în România