Daddy Daughter Charity Ball / 07.08.2022 / 23:05

butonul de deschidere a chatului

Premieră în România: Eveniment caritabil cu emisii zero de carbon, organizat de Daddy Daughter Charity Ball

Daddy Daughter Charity Ball organizează, pe 17 septembrie la Palatul Cesianu-Racoviță, primul bal caritabil cu emisii zero de CO2 din România. Concret, peste 5.000 de kilograme de deșeuri de PET și sticlă vor fi reciclate, pentru a reduce complet amprenta de carbon a evenimentului Daddy Daughter Charity Ball, ca o dovadă a responsabilității față de mediu. Reciclarea va fi făcută în cadrul fabricilor FEPRA, un grup de companii cu capital românesc care se ocupă cu gestionarea activității de reciclare și valorificare a deșeurilor de ambalaj puse de agenții economici pe piața românească şi sprijină mediul business în tranziția către economia circulară.

Daddy Daughter Charity Ball, eveniment aflat la a treia ediție, face parte dintr-o serie de baluri caritabile și este dedicat taților aflați în poziții de top management și fiicelor acestora. Evenimentul are ca scop strângerea de fonduri necesare susținerii educației în grădinițele coordonate de Asociația OvidiuRo.

Pentru acest an am pregătit un eveniment unic în România, mai exact, un bal cu emisii zero de CO2. Am decis să adoptăm această abordare unică, pentru că și conceptul evenimentului este unic. Considerăm această ocazie ca fiind cea mai potrivită pentru a le arăta copiilor cât de importantă este protecția mediului, dar și cum putem aduce un impact pozitiv asupra lui, pentru că acest deziderat este în linie cu obiectivul balurilor noastre, acela de a oferi o viață cu scop copiilor noștri”, declară Mike Costache, co-fondatorul Daddy Daughter Charity Ball.

La eveniment sunt așteptați să participe 50 de tați aflați în poziții de top management în companii de renume național și internațional alături de fetele lor de orice vârstă, pentru a-și celebra relația într-un concept foarte apreciat, care contribuie la educarea și pregătirea copiilor pentru provocările vieții a căror începuturi se-aștern promițător în fața lor.

„Fiind unul dintre taţii care participă alături de fiica lui la acest eveniment minunat, sunt bucuros să putem contribui la scopul nobil al proiectului, acela de a strânge fondurile atât de necesare pentru OvidiuRo, cât și să susținem conceptul unic al ediției din acest an a Daddy Daughter Day Charity Ball compensând amprenta de carbon creată cu această ocazie, prin reciclarea celor 5.000 de tone de deşeuri de sticlă și PET în facilităţile noastre”, a spus Ionuţ Georgescu, fondator şi CEO al grupului FEPRA.

În acest an, banii care vor fi strânși, în primul rând cu sprijinul companiilor partenere, vor fi alocați Asociației OvidiuRo, înființată în 2004, cu scopul de a stimula lectura în rândul copiilor de grădiniță.

Educația timpurie este vitală pentru viitorul României, deoarece stimularea mentală în primii cinci ani este crucială pentru dezvoltarea creierului. Din acest motiv, dacă nu le oferim și copiilor cu posibilități materiale reduse ocazia de a fi expuși la experiențe de învățare timpurie, va exista în permanență un decalaj imens între pregătirea lor pentru școală și cea a altor copii proveniți din familii cu o situație financiară bună sau mai bună. Iar noi vrem să evităm aceasta și de aceea sunt extrem de încântată că, datorită acestui bal caritabil, un eveniment unic în România, asociația pe care o coordonez va putea să își continue activitatea începută în 2004, aceea de a sprijini copiii aflați în dificultăți materiale”, spune Maria Gheorghiu, director executiv al asociației OvidiuRo.

Asociația OvidiuRo a strâns până în prezent fonduri de peste 12,5 milioane de euro, cu care a finanțat mai multe programe sociale destinate copiilor din medii dezavantajate, precum: Fiecare Copil Merită o Poveste, Ateliere de Vară „Șotron”, Punguța cu două cărți, Povești sub lupă, Caravanele de citit și multe altele.

Grupul FEPRA este unul dintre pionierii locali în domeniul sustenabilității și al economiei circulare, contribuind activ la reciclarea a peste 1 milion de tone de deșeuri de ambalaje în cei 6 ani de activitate.

Descrierea Companiei: Evenimentul magic sărbătorește relația specială dintre tați și fiice, în timp ce îi introduce pe cei mici într-o viață plină de scop, leadership și filantropie. Informațiile despre participare sunt disponibile pe www.daddydaughter.ro. Componența comitetului de organizare poate fi consultată accesând https://daddydaughter.ro/organizing-committee/.

SHARE:

ULTIMELE ȘTIRI

May 30,08:08

Candidații de 45 de ani, căutați în proiectare, management și inginerie, dar respinși în vânzări

May 13,13:44

Românii caută soluții pentru rambursarea anticipată a creditelor ipotecare

May 10,08:32

Pe ce cheltuie antreprenorii români sutele de milioane de euro alocate in 2023 pentru digitalizare

May 4,08:05

Record de companii nou-înființate la început de 2023. Românii migrează către idei antreprenoriale online

May 4,08:01

Domeniul cu 10.000 de joburi deschise în care AI nu poate încă substitui experții

Apr 26,20:36

Au ȋnceput ȋnscrierile pentru clasa pregătitoare. Cererea pentru ȋnvățământul privat, ȋn continuă creștere, de peste 10 ani

Apr 26,10:57

Transparentizarea salariilor în anunțurile de recrutare poate dezavantaja în special companiile mici

Apr 19,13:14

JUMĂTATE DINTRE VÂNZĂRILE DE AUTOMOBILE MERCEDES-BENZ ALE AUTOKLASS VOR FI REPREZENTATE DE VEHICULE ELECTRICE ȘI PLUG-IN ÎN 2024

Apr 11,17:05

Indicele IRCC a ajuns la aproape 6%. Cu cât vor crește ratele românilor?

Apr 3,12:26

Tot mai puțin angajatori își permit să păstreze non-performeri în organizație în 2023

Mar 30,10:21

Numărul record de companii înființate în ultimul an a mărit nevoia de Consultanți pentru Sistemele de Management ISO

Mar 28,07:29

Ce pot face fondatorii români de start-up-uri pentru a prelungi viața companiilor lor

Mar 27,12:18

Casele mici revin în atenția clienților, după ce încrederea în dezvoltatorii imobiliari a scăzut iar energia scumpă îi ține departe de locuințele mari

Mar 16,08:20

Elevii Școlii Quantum au obținut locuri fruntașe la cea mai mare competiție online de matematică din lume, datorită unui model nou de învățare

Mar 15,14:20

LEONTHE BAGS, BRANDUL ROMÂNESC DE GENȚI DE LUX, DISCUTĂ OPORTUNITATEA DESCHIDERII UNUI MAGAZIN FIZIC CU PARTENERI DIN EUROPA ȘI ORIENTUL MIJLOCIU

CELE MAI CITITE ȘTIRI

Două dintre cele mai mari agenții de Digital Marketing - MoLoSo Agency și SEOcupcake își unesc forțele

Echipă de români lansează o platformă de NFT-uri bazată pe Inteligență Artificială

Coșurile Bokashi Organko, soluție eficientă de colectare separată și valorificare a bio-deșeurilor ca bază pentru compost, disponibile în România