Elite Business Women / 03.07.2023 / 14:45

butonul de deschidere a chatului

Primul hub medical de Chirurgie Plastică din România își consolidează echipa de parteneri.

La doi ani de la prima rundă de extindere a echipei de parteneri și după ce a încheiat anul 2022 cu o cifră de afaceri de aproape 26 de milioane de lei, Spitalul Zetta face un nou pas în dezvoltarea și repoziționarea inovativă a brandului său pe piața serviciilor de sănătate private. Începând cu luna iunie a acestui an, noua formulă a echipei de parteneri îi include pe dr. Ina Petrescu, dr. Alina Mîtcan și dr. Gabriel Alin Sterian, acești medici dobândind recent acest statut prin achiziționarea de părți sociale.

Cei trei s-au alăturat fondatorului dr. Dragoș Zamfirescu, directorului general Andreea Constantin-Vîlcioiu și medicului Sorin Daniel Nae, în demersul comun de a consolida poziția specială Zetta de lider pe piața operatorilor privați de servicii medicale în domeniul Chirurgiei Plastice și a specialităților conexe. Pentru 2023, Zetta estimează o creștere a cifrei de afaceri de peste 16%.

“Zetta a crescut spectaculos în ultimii 10 ani și nu mai poate fi condusă de un om sau doi, chiar dacă de la ei a pornit totul. Chirurgia Plastică, este peste tot în lume, dependentă de medic, și nu de numele spitalului. Viitorul Zetta depinde deci de renumele real al medicilor care sunt convinși că pacienții lor vor fi cel mai în siguranță și mai mulțumiți dacă vor fi opriți în Spitalul Zetta. Eu voi fi foarte atent în continuare la selecția medicilor care vor să opereze în Zetta, și voi fi fericit să cedez părți sociale, pentru a coopta ca parteneri, medici de top, atât din punct de vedere profesional, cât și al caracterului uman”, a declarat dr. Dragoș Zamfirescu, fondator al Hub-ului Zetta.

Cooptarea celor trei noi parteneri de business se înscrie în strategia de dezvoltare a Hub-ului Zetta, care va beneficia de experiența, viziunea și pasiunea acestor medici experimentați, talentați și dedicați misiunii alese.

Dr. Ina Petrescu, medic primar Chirurgie Plastică, Estetică și Microchirurgie Reconstructivă, este doctor în științe medicale, cu o vastă experiență în Chirurgia Estetică și cea Reconstructivă. Este probabil chirurgul plastician cu cea mai mare experiență în reconstrucția sânului după mastectomie, în special prin folosirea lamboului musculocutanat de latissimus dorsi. A fost medaliată cu aur la Geneva obținând un patent pentru o metodă de studiu a melanomului cu ajutorul nanotehnologiei.

Dr. Alina Mîtcan este un tânăr medic specialist în Chirurgie Plastică, Estetică și Microchirurgie Reconstructivă. Este una dintre cele mai talentate, experimentate și muncitoare femei chirurg plastician din România. Are probabil printre cele mai multe ore de operație pe an dintre colegele sale. S-a format operând împreună cu dr. Ina Petrescu și dr. Zamfirescu, dar în ultimii ani s-a afirmat mai ales pe cont propriu.

Dr. Gabriel Sterian este specializat în Ortopedie Pediatrică, cu focus pe chirurgie spinală, scolioză, tulburări de mers, chirurgia piciorului. Este un medic tânăr, deja cu foarte mare experiență extrem de motivat, și cu un viitor foarte promițător.

Aspectele juridice ale operațiunilor de vânzare-cumpărare a părților sociale au fost coordonate de o echipă de avocați specializați în drept societar și medical a casei de avocatură Zamfirescu Racoți Vasile & Partners, din care au făcut parte av. Cătălin Micu (partener) și av. Alexandra Nania (avocat colaborator senior).

Descrierea Companiei:

Spitalul Zetta este cel mai mare spital privat de Chirurgie Plastică, Estetică și Microchirurgie Reconstructivă din România. Cu o evoluție impresionantă în ultimii zece ani pe piața Chirurgiei Plastice din România

SHARE:

ULTIMELE ȘTIRI

Sep 7,07:12

WORKSHOPURI, TURE FOTO ȘI ALTE SURPRIZE PENTRU PASIONAȚII DE FOTOGRAFIE, LA PHOTOSETUP IMAGEFEST

Sep 6,18:41

ALOCAȚIE COPII 2023: MODALITĂȚI DE ECONOMISIRE A ALOCAȚIEI COPIILOR PENTRU UN SPRIJIN FINANCIAR LA ÎNCEPUT DE DRUM

Sep 4,15:51

DIRECTORII INOVATORI DIN MARKETING, PASIONAȚI DE TRENDURI ȘI NOI TEHNOLOGII, SE REÎNTÂLNESC LA DIGICON 2023

Sep 1,14:19

FERMIERII ROMÂNI CAUTĂ SOLUȚII PENTRU SALVAREA PRODUCȚIEI PROPRII DE CEREALE PE FONDUL IMPORTURILOR IEFTINE DIN UCRAINA

Aug 24,17:44

Cele mai comune ȋnșelăciuni și cum să le eviți atunci când ȋți construiești o casă

Aug 21,13:04

Românii sunt tot mai interesați de cursuri pentru dezvoltare personală

Aug 18,16:06

DR. EGON CHOLAKIAN SE ADRESEAZĂ ÎN MOD PUBLIC LIDERILOR MONDIALI DESPRE DEZVOLTAREA FĂRĂ PRECEDENT A EVENIMENTELOR CLIMATICE DISTRUGĂTOARE

Aug 14,11:41

Analiză: Top Cinci Cele Mai Bune Credite De Nevoi Personale În Trimestrul Al Treilea Din 2023

Jul 25,13:38

Artesana, producătorul român de lactate minim procesate, are un nou Director General Executiv

Jul 10,14:32

80% dintre companii sunt dispuse să lucreze cu tinerii absolvenți de Bacalureat

Jun 29,12:36

ÎNCEP ÎNSCRIERILE PENTRU ADMITEREA LA SINGURA FACULTATE DE ANTREPRENORIAT DIN ROMÂNIA CU BURSE DE 25.000 EUR

Jun 29,09:00

IRCC scade în iulie 2023. Care sunt previziunile privind IRCC?

Jun 23,11:35

Daniel Donici, Artesana, premiat internațional pentru realizările antreprenoriale, la Istanbul

Jun 20,11:35

Digitalizarea industriei de construcții ajută la reducerea costurilor cu 20%

Jun 20,11:32

Dressingz, startup-ul din domeniul modei circulare, a atras peste 300.000 de euro finanțare, ȋn două săptămâni, pe platforma de crowdfunding Rōnin

CELE MAI CITITE ȘTIRI

Două dintre cele mai mari agenții de Digital Marketing - MoLoSo Agency și SEOcupcake își unesc forțele

Echipă de români lansează o platformă de NFT-uri bazată pe Inteligență Artificială

Coșurile Bokashi Organko, soluție eficientă de colectare separată și valorificare a bio-deșeurilor ca bază pentru compost, disponibile în România