Vilcea Sorin / 06.03.2023 / 15:40

butonul de deschidere a chatului

Strategiile prin care companiile pot obține creșteri ale vânzărilor online de până la 800%

Companiile pot obține creșteri ale vânzărilor de până la 600-800%, prin sporirea traficului organic pe website-urile lor chiar și de 10 ori, potrivit experților în digital marketing din cadrul agenției ClickBrainiacs. Potrivit acestora, influențarea ratei de click în SERPs, optimizarea pe plan local, sau targetarea unor cuvinte cheie mai puțin competitive vor fi printre tendințele care vor domina piața serviciilor de digital marketing în 2023.

Agenția de digital marketing ClickBrainiacs a înregistrat o creștere considerabilă în 2022, sporindu-și cifra de afaceri de cu 36% mai mult decât în anul precedent. Bugetele totale administrate de companie pentru campaniile ppc au depasit suma de 700.000 Euro, iar pentru serviciile seo, bugetele au depasit suma de 250.000 Euro.

În anul precedent, compania a adăugat în portofoliu clienți din sectoarele medical, financiar, software, beauty, fashion, articole pentru casa și grădină, sau turism. Cele mai solicitate servicii au fost serviciile de optimizare seo, companiile urmărind să își sporească traficul pe website-urile proprii și să își crească, astfel, vânzările.

„Este un fapt de la sine înțeles că din ce în ce mai mulți antreprenori caută metode facile pentru a câștiga vizibilitate în motoarele de căutare, decizie care, în consecință, le poate aduce și traficul mult-dorit pe website. Am observat că tot mai multe companii la început de drum vizează domeniul comerțului online, iar cererea pentru serviciile de marketing digital este în creștere. Numai în 2022 am înregistrat peste 100 de solicitări din partea companiilor care au nevoie de consultanță și implementare. Tocmai din acest motiv, venim în întâmpinarea acestora, dar și a celor care doresc să-și creeze un avantaj competitiv în piață și le suntem aproape, cu sfaturi practice, a căror eficiență a fost dovedită de experiența acumulată de noi pe parcursul anilor”, a declarat Sorin Vîlcea, CEO Agenția ClickBrainiacs.

Agentia Clickbrainiacs a lansat și o nouă serie de E-bookuri, care scoate în evidență avantajele optimizarii SEO pentru business-urile prezente în mediul online. Seria debutează cu un Ebook gratuit, 10X Trafic Organic si 20 de Milioane Vanzari! ce tratează cinci metode diferite pentru a depăși competiția prin tactici simple, dar eficiente! Eficiența tacticilor este susținută de studiile de caz prezentate în E-book, în care sunt expuse succint provocarile întâlnite și strategiile aplicate pentru clienții agenției și rezultatele obținute.

E-book-ul relevă și tendințele prognozate de agenție pentru anul următor la care vor apela companiile pentru a scala business-urile lor online, precum influențarea ratei de click în SERPs, optimizarea pe plan local sau targetarea unor cuvinte cheie mai puțin competitive. În plus, la finalul Ebook-ului se regăsesc și câteva studii de caz, cu grafice și numere care demonstrează eficacitatea metodelor descrise.

„Lansarea acestui E-book coincide cu o creștere semnificativă a interesului pentru comerțul online pe piața din România, iar acest lucru înseamnă că, în doar câțiva ani, vom avea parte de o concurență acerbă, mai ales pe segmentele care sunt deja la mare căutare. Prin redactarea Ebook-ului vrem să demonstrăm antreprenorilor că există mereu oportunități pentru a face o afacere mai vizibilă în mediul online, chiar și în contextul unei nișe dominate de competiție. 10X Trafic Organic și 20 de Milioane Vanzari! este primul Ebook din seria de materiale dedicate optimizării SEO, însă intenționăm să mai lansăm cel puțin încă două E-bookuri până la final de an” a completat Sorin Vîlcea.

Valoarea pieței de marketing digital din România era estimată în 2022 la peste 140 de milioane de Euro. Piața este strâns legată de sectorul comerțului electronic, care a luat amploare odată cu perioada pandemiei și și-a continuat creșterea și în anii următori.

LINK VIDEO: https://www.youtube.com/watch?v=8MN2a4XxtXE

Descrierea Companiei:

ClickBrainiacs este o agentie de marketing online infiintata in anul 2011, cu sediul in Bucuresti. Agentia oferta servicii complete de Optimizare SEO, PPC si social edia, fiind calificata ca partener Google Ads. Pana in prezent, a acumulat in portofoliu peste 100 de clienti din mediul digital, a semnat un parteneriat cu easyCart.ro si colaboreaza strans cu peste 500 de publicatii din sfera online. ClickBrainiacs este prima agentie din Romania care a eloborat un ghid complet gratuit de SEO.

SHARE:

ULTIMELE ȘTIRI

May 30,08:08

Candidații de 45 de ani, căutați în proiectare, management și inginerie, dar respinși în vânzări

May 13,13:44

Românii caută soluții pentru rambursarea anticipată a creditelor ipotecare

May 10,08:32

Pe ce cheltuie antreprenorii români sutele de milioane de euro alocate in 2023 pentru digitalizare

May 4,08:05

Record de companii nou-înființate la început de 2023. Românii migrează către idei antreprenoriale online

May 4,08:01

Domeniul cu 10.000 de joburi deschise în care AI nu poate încă substitui experții

Apr 26,20:36

Au ȋnceput ȋnscrierile pentru clasa pregătitoare. Cererea pentru ȋnvățământul privat, ȋn continuă creștere, de peste 10 ani

Apr 26,10:57

Transparentizarea salariilor în anunțurile de recrutare poate dezavantaja în special companiile mici

Apr 19,13:14

JUMĂTATE DINTRE VÂNZĂRILE DE AUTOMOBILE MERCEDES-BENZ ALE AUTOKLASS VOR FI REPREZENTATE DE VEHICULE ELECTRICE ȘI PLUG-IN ÎN 2024

Apr 11,17:05

Indicele IRCC a ajuns la aproape 6%. Cu cât vor crește ratele românilor?

Apr 3,12:26

Tot mai puțin angajatori își permit să păstreze non-performeri în organizație în 2023

Mar 30,10:21

Numărul record de companii înființate în ultimul an a mărit nevoia de Consultanți pentru Sistemele de Management ISO

Mar 28,07:29

Ce pot face fondatorii români de start-up-uri pentru a prelungi viața companiilor lor

Mar 27,12:18

Casele mici revin în atenția clienților, după ce încrederea în dezvoltatorii imobiliari a scăzut iar energia scumpă îi ține departe de locuințele mari

Mar 16,08:20

Elevii Școlii Quantum au obținut locuri fruntașe la cea mai mare competiție online de matematică din lume, datorită unui model nou de învățare

Mar 15,14:20

LEONTHE BAGS, BRANDUL ROMÂNESC DE GENȚI DE LUX, DISCUTĂ OPORTUNITATEA DESCHIDERII UNUI MAGAZIN FIZIC CU PARTENERI DIN EUROPA ȘI ORIENTUL MIJLOCIU

CELE MAI CITITE ȘTIRI

Două dintre cele mai mari agenții de Digital Marketing - MoLoSo Agency și SEOcupcake își unesc forțele

Echipă de români lansează o platformă de NFT-uri bazată pe Inteligență Artificială

Coșurile Bokashi Organko, soluție eficientă de colectare separată și valorificare a bio-deșeurilor ca bază pentru compost, disponibile în România