Marius Smochina / 01.03.2022 / 08:12

butonul de deschidere a chatului

Echipă de români lansează o platformă de NFT-uri bazată pe Inteligență Artificială

Nooft Technologies, un start-up tehnologic din Statele Unite ale Americii fondat de către o echipă în frunte cu românii Marius Smochina și Eduard Ifrim, lansează în luna aprilie o platformă integrată de NFT-uri. Noua platforma NOOFT își propune să utilizeze instrumente de inteligență artificială pentru a indexa într-o interfață unică milioane de NFT-uri care sunt disponibile momentan pe diferite marketplace-uri de specialitate.

Valoarea piețelor globale de tranzacționare a NFT-urilor este estimată la 41 de miliarde de dolari, după ce estimările de la începutul anului 2021 era cotată la 74 de milioade de dolari. Potrivit studiilor asupra tranzacțiilor desfășurate pe diferitele platforme, aproximativ 29% dintre cei care tranzacționează NFT-uri, ajung să facă profituri de până la 200%.

„Problema majoră pe care am identificat-o pe piața NFT-uri este că există foarte multă informație dispersată pe foarte multe platforme. Prin proiectul NOOFT urmărim să oferim utilizatorilor posibilitatea de a naviga cu ușurință printre zecile de milioane de colecții NFT și să regăsească informații utile de pe toate blockchain-urile, totul într-o interfață unică.”, a explicat Marius Smochină, unul dintre creatorii NOOFT.

Platforma NooFT vine cu o serie de beneficii atât pentru creatori, cât și pentru cei care doresc să tranzacționeze. Astfel, NooFT oferă creatorilor și conținut educațional, care să-i sprijine pe aceștia în înțelegerea modului în care se desfășoară procesele de mintare și tranzacționare. În același timp, traderii vor putea regăsi într-o platformă unică de tip one-stop NFT-urile listate pe toate celelalte platforme.

NOOFT – ecosistemul ce aduce laolaltă toate NFT-urile

Proiectul NOOFT vizează integrarea tuturor marketplace-urilor de NFT-uri, prin dezvoltarea mai multor instrumente:

● Motorul de căutare NOOFT va permite navigarea ușoară și rapidă printre conținuturile din toate marketplace-urile disponibile în piață. Totodată, platforma vine și cu un modul care va permite creatorilor să își promoveze NFT-urile

● NOOFT pentru creatori: cum nu există evoluție fără învățare constantă, proiectul NOOFT conține și o academie completă despre lumea fascinantă a NFT-urilor.

● Terminalul NOOFT: un modul care va permite accesul utilizatorilor la o serie de analize și informații.

Token-ul NOOFT - primul pas

Proiectul NOOFT va include și lansarea unui token cu același nume, prin care utilizatorii vor putea avea acces la reduceri speciale pentru serviciile din platforma NOOFT. Ca token de loialitate de tip „utility”, NOOFT va permite deținătorilor să exploreze și să se bucure de toate beneficiile platformei NOOFT.

Motorul de căutare NOOFT - următorul pas

În crearea sau cumpărarea unui NFT, utilizatorul se confruntă cu provocarea de a descoperi și înțelege modurile de funcționare a diverselor marketplace-uri care necesită timp și energie. Tocmai din acest motiv platforma NOOFT vine cu motorul său de căutare ce va ajuta utilizatorii să navigheze lumea NFT-urilor mai rapid și mai ușor. Versiunea MVP a motorului de căutare pentru NFT-uri se va finaliza în aprilie 2022.

Descrierea Companiei: Nooft Technologies este un start-up ce isi propune dezvoltarea unei platforme bazată pe inteligență artificială care va filtra și indexa milioane de NFT-uri provenite din mai multe surse, astfel incat utilizatorul sa poata obtina informatii detaliate, in cel mai scurt timp.

SHARE:

ULTIMELE ȘTIRI

Dec 30,15:30

Ce alternative au IT-iștii la Pilonul II de pensii după modificările codului fiscal? Investiția ȋn fonduri private vs. bani ,,ȋn mână”

Dec 30,15:30

BUGETELE ROMÂNILOR DE SĂRBĂTORI CRESC FAȚĂ DE ANUL TRECUT, DAR NU ȘI CANTITATEA ȘI CALITATEA CUMPĂRĂTURILOR. CE SFATURI OFERĂ SPECIALIȘTII ÎN FINANȚE

Dec 8,08:37

ASEE ROMÂNIA MIZEAZĂ PE O POSIBILĂ CREȘTERE DE 5% A VENITURILOR DIN OBȚINEREA CERTIFICĂRII VEEAM COMPETENCY PROGRAM

Oct 26,07:05

Care sunt cele mai noi tendințe ale utilizării AI ȋn marketing

Oct 17,13:45

Depozit-Virtual, revoluția românească din comerțul cu materiale de construcții, vizează extinderea în trei state europene

Oct 17,13:11

Criza forței de muncă se adâncește. Ce trebuie să facă angajatorii pentru a atrage candidați calificați

Oct 12,08:27

Peste 60% dintre marketeri au integrat AI ȋn activitatea profesională. Adoptarea AI și principiile etice ȋn folosirea sa, discutate la Digicon 2023

Oct 2,09:34

IRCC CREȘTE ȘI TINDE SĂ EGALEZE ROBOR. CE SE ÎNTÂMPLĂ CU CREDITELE ROMÂNILOR ȘI CE RECOMANDĂ SPECIALIȘTII ÎN FINANȚE

Sep 7,07:12

WORKSHOPURI, TURE FOTO ȘI ALTE SURPRIZE PENTRU PASIONAȚII DE FOTOGRAFIE, LA PHOTOSETUP IMAGEFEST

Sep 6,18:41

ALOCAȚIE COPII 2023: MODALITĂȚI DE ECONOMISIRE A ALOCAȚIEI COPIILOR PENTRU UN SPRIJIN FINANCIAR LA ÎNCEPUT DE DRUM

Sep 4,15:51

DIRECTORII INOVATORI DIN MARKETING, PASIONAȚI DE TRENDURI ȘI NOI TEHNOLOGII, SE REÎNTÂLNESC LA DIGICON 2023

Sep 1,14:19

FERMIERII ROMÂNI CAUTĂ SOLUȚII PENTRU SALVAREA PRODUCȚIEI PROPRII DE CEREALE PE FONDUL IMPORTURILOR IEFTINE DIN UCRAINA

Aug 24,17:44

Cele mai comune ȋnșelăciuni și cum să le eviți atunci când ȋți construiești o casă

Aug 21,13:04

Românii sunt tot mai interesați de cursuri pentru dezvoltare personală

Aug 18,16:06

DR. EGON CHOLAKIAN SE ADRESEAZĂ ÎN MOD PUBLIC LIDERILOR MONDIALI DESPRE DEZVOLTAREA FĂRĂ PRECEDENT A EVENIMENTELOR CLIMATICE DISTRUGĂTOARE

CELE MAI CITITE ȘTIRI

Două dintre cele mai mari agenții de Digital Marketing - MoLoSo Agency și SEOcupcake își unesc forțele

Coșurile Bokashi Organko, soluție eficientă de colectare separată și valorificare a bio-deșeurilor ca bază pentru compost, disponibile în România

Token-ul lansat de compania americana Nooft Technologies și-a triplat prețul în câteva ore de la lansare